Εκτυπώστε τη σελίδα
31-05-2020 21:05

Εκλογές στις 21 Ιουνίου αποφάσισε η γενική συνέλευση του Πανναξιακού

Στις 21 Ιουνίου όρισε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, η ετήσια γενική συνέλευση του Πανναξιακού, η οποία συγκλήθηκε σήμερα 31/5, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Παντανάσσης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του νησιωτικού συλλόγου για την εξέλιξη της γενικής συνέλευσης και τις αποφάσεις που πάρθηκαν, αναφέρει:

«Με την προσέλευση των μελών να μην είναι η αναμενόμενη αλλά παράλληλα να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε σήμερα 31/5, η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού σε πολύ θετικό κλίμα. Έγινε ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εξελίξεις στον σύλλογο ενώ τέλος τέθηκε το θέμα τις διεξαγωγής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Παράλληλα συζητήθηκε η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομών πετοσφαίρισης, οι εξελίξεις που αφορούν την απορρόφηση των τμημάτων καλαθοσφαίρισης από τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Κ. και ο σχεδιασμός του συλλόγου για την νέα αθλητική σεζόν.

Τα παρευρισκόμενα μέλη συμφώνησαν ομόφωνα ως ημερομηνία εκλογών την 21 Ιουνίου 2020 δίνοντας το χρονικό περιθώριο να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για την είσοδο νέων προσώπων στο Δ.Σ. του σωματείου.

Ανάμεσα στους φίλους του σωματείου παρευρέθησαν παλαιοί παράγοντες του συλλόγου,  επιχειρηματίες του νησιού και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της Νάξου δηλώνοντας την στήριξη τους στη νέα προσπάθεια. Κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σύγκληση των σωματείων ώστε όλοι ενωμένοι να διεκδικήσουν την δημιουργία και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων για το καλό του αθλητισμού στο νησί.»