Εκτυπώστε τη σελίδα
22-04-2019 01:39

Σοφία Κοσμά: «Θα μπορούσαμε να ανέβουμε και κατευθείαν» (vid)

Η Σοφία Κοσμά ήταν η κορυφαία του Παναθηναϊκού απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι μόνο γιατί ήταν αποτελεσματική σε σερβίς και επίθεση αλλά γιατί έκανε ελάχιστα λάθη και διατήρησε μαζί με τη Νούσια αλλά και την «πανταχού παρούσα» Ρόγκα την υποδοχή και την άμυνα του τριφυλλιού.

«Σε όλα τα παιχνίδια βγάζω πάθος, είναι κατι που με χαρακτηρίζει ως παίκτρια. Η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί προερχόμουν από μια χρονιά που δεν έπαιξα, παρόλα αυτά, όλες οι παίκτριες καταφέραμε να ταιριάξουμε μεταξύ μας. Θα μπορούσαμε να ανέβουμε και κατευθείαν. Το ότι δεν ανεβήκαμε θα πει ότι δεν παίξαμε καλά και δεν ανεβήκαμε αλλά μπορούσαμε. Παρ’όλα αυτά πεισμώσαμε και το δείξαμε όλες σε αυτό το γήπεδο. Κυνηγήσαμε κάθε μπάλα και πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο ότι κερδίσαμε την ΑΕΚ τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι δύο στους τελικούς. Ημασταν καλύτερη ομάδα.

Για το που αφιερώνει την άνοδο: «Θέλω να αφιερώσω την νίκη στην ομάδα μου αλλα και στην οικογένεια μου. Το κάνω σε κάθε επιτυχία και δεν θα σταματήσω να το κάνω. Η οικογένεια μου είναι δίπλα σε κάθε μου απόφαση. Οπως και πέρυσι που δεν έπαιξα και με στήριξαν τους ευχαριστώ και ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους».

Media