Εκτυπώστε τη σελίδα
30-03-2019 13:42

Ιωάννα Γκουντιμένκο: «Κοπιάσαμε για να είμαστε στα πλέι οφ»

Το παρθενικό της βραβείο MVP κατέκτησε την προτελευταία αγωνιστική της Volleyleague η Ιωάννα Γκουντιμένκο
Η 23χρονη κεντρική της Θέτιδας οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ επί των Μακεδόνων, παιχνίδι που έδωσε στην ομάδα της Βούλας το εισιτήριο για τα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Κοπιάσαμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Αλλιώς ξεκινήσαμε τη σεζόν, με διαφορετικούς στόχους και αλλού καταλήξαμε. Είμαστε πολύ περήφανες για τους εαυτούς μας» είπε αρχικά στο volleyball.gr η Ιωάννα Γκουντιμένκο και συνέχισε:

«Θέλαμε στην αρχή του πρωταθλήματος να έχουμε μία καλή παρουσία στην κατηγορία και να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Στη πορεία είδαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά και τώρα που τα καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενες. Τα τελευταία παιχνίδια ήταν όλα τελικοί για εμάς. Η επιτυχία αυτή είναι μεγάλη για τον σύλλογο. Η διοίκηση είναι από την αρχή στο πλευρό μας και έχει και αυτή μεγάλο μερίδιο σε αυτό το επίτευγμα».

Για τις εμφανίσεις της: «Δυστυχώς μέσα από μία ατυχία με τον τραυματισμό της Σιρίνινα μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εκμεταλλεύομαι αυτές τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί και τα αποτελέσματα μου δίνουν κίνητρο να συνεχίσω το ίδιο δυνατά».

Για το βραβείο της MVP: «Δεν το περίμενα καθόλου και δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Το βραβείο δεν θα το κέρδιζα αν δεν υπήρχε η ομάδα μου, οπότε το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο και φυσικά στην οικογένειά μου που είναι πάντα στο πλευρό μου».