Εκτυπώστε τη σελίδα
29-01-2019 13:35

Δικαίωση Μυρίδου και Πολυνοπούλου στο ΑΣΕΑΔ έμειναν ελεύθερες από Μακεδόνες Αξιού

Η Mαρία Μυρίδου και η Ιωάννα Πολυνοπούλου (φωτό) δικαιώθηκαν πανηγυρικά στο ΑΣΕΑΔ κερδίζοντας την ελευθερία τους από τους Μακεδόνες Αξιού και πλέον είναι ελεύθερες να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους σε όποιον σύλλογο επιθυμούν.


Οι δύο αθλήτριες που πριν ένα χρόνο εγκλωβίστηκαν στις διαπραγματεύσεις με τους Μακεδόνες έκαναν προσφυγή και δικαιώθηκαν στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο αλλά πάντα με μεγάλο κόστος. Όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα των Κυμίνων. Η διοίκηση Ποντίκα ζήτησε ανταλλάγματα που οι αθλήτριες ή οι σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν να τις αποκτήσουν δε μπορούσαν να ικανοποιήσουν.

Ετσι με την βοήθεια του νομικού Χρήστου Γρόλλιου που χειρίστηκε την υπόθεση έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και πριν λίγες ημέρες βγήκε η απόφαση που τις δικαιώνει.

Στο μεταξύ όμως η Μαρία Μυρίδου αγωνίζεται λίμπερο στο Ναύαρχο Βότση και η Ιωάννα Πολυνοπούλου κεντρική στη Νέα Γενεά και μάλιστα σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς για να περάσουν από την Volley League στην Α2 πλήρωσαν και παράβολο 3.000 Ευρώ. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως την τελευταία στιγμή είχαν κάνει μια ακόμα προσπάθεια προσέγγισης με τους Μακεδόνες που όμως έπεσε στο κενό.

Οι δύο αθλήτριες πήραν τελικά την απόφαση να πληρώσουν τα παράβολα και να αγωνιστούν στην Α2.

Είναι ευχαριστημένες από τους συλλόγους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών και μάλιστα σε λίγες ημέρες θα είναι αντίπαλες στο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ παράλληλα ολοκληρώνουν και τις σπουδές τους. Δεν κρύβουν όμως την πρόθεση τους να ανέβουν αγωνιστικό επίπεδο ειδικά τώρα που είναι ελεύθερες να διαπραγματευτούν μόνες τους για τη σεζόν 2019-20.