Εκτυπώστε τη σελίδα
11-01-2019 21:58

Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι παραμονής στο «Παναγιώτης Σαλπέας»

Δύο από τις ομάδες που δεν έκαναν αλλαγές στα ρόστερ τους την περίοδο των εορτών είναι ο Πορφύρας και ο Ηλυσιακός, που αναμετρούνται το Σάββατο στο «Παναγιώτης Σαλπέας» για την 11η και τελευταία αγωνιστική του Α' γύρου της Volleyleague (12/1, 20.00).

Βασίλης Πανδής και Γιώργος Ρούσης υπολογίζουν σε όλες τους τις αθλήτριες, με την ομάδα των Ιλισίων να προηγείται με +3 στην βαθμολογία (10 έναντι 7 του Πορφύρα). Η ομάδα του Πειραιά περιμένει τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δώσει ώθηση στις αθλήτριες για να πάρουν τη νίκη, με τον Ηλυσιακό να στοχεύει στο διπλό που θα του δώσει μεγαλύτερη άνεση στο πρωτάθλημα.

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας για τη παραμονή επιβάλλεται να τα κερδίσουμε. Ένα από αυτά είναι και το αυριανό με τον Ηλυσιακό, μία πολύ καλή ομάδα που τα πάει περίφημα στον πρώτο γύρο. Μακάρι αύριο να γεμίσει το γήπεδό μας και ο κόσμος να μας δώσει την έξτρα ώθηση, για να βγούμε στο τέλος νικητές».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για τη συγκομιδή μας και ότι κάνουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα είναι θετικό».

Volleyleague Γυναικών - 11η αγωνιστική

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λουμσί, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Καρακούλια.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Τσιούλα, Δημητρίου, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Κακάτσιου, Μαλακίδης, Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Βουδούρης, Κτένας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κούγιας, Σπίνας, Γραμματεία: Λιόντου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μεταξά, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Μ. Μερκούρη 20.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Βαρατάτης, Επόπτες: Κορδετζάκη.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Πρέντζας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Καλογιάννη.