Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2018 20:40

Συνεχίζει στον ΑΟ Θήρας η Κοσμίδου

Την επέκταση της συνεργασίας με την Βασιλική Κοσμίδου που αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.

Η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου για την ταλαντούχα αθλήτρια που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

«Η οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλικη Κοσμιδου στη θέση Λίμπερο, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας και για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019. 

Ευχόμαστε στην αθλήτρια πάνω απ'όλα να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και συλλογικό.

Η αθλήτρια αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Φιλαθλητικό ΓΣ Πρέβεζας τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της νεαρής αθλήτριας και την άψογη συνεργασία μας.»

Σχετικά άρθρα

  • Κορυφαία λίμπερο του πρώτου μισού η Πένυ Ρόγκα
    Το 2018 επέστρεψε στον αγαπημένο της Παναθηναϊκό στο restart που έκανε ο σύλλογος για να ηγηθεί στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και στη διεκδίκηση τίτλων.
  • «Έδεσε» την άμυνα του με Τουλγαρίδου ο Πανναξιακός
    Την 21 χρονη λίμπερο, Ευαγγελία Τουλγαρίδου που ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Μαρκόπουλου και αγωνίστηκε στις γυναίκες μέχρι το 2018 ενώ πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με την Άρτεμις Κορυδαλλού στην Πρι Λιγκ, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.
  • Α2 γυναικών: Απο τον ΑΟ Θήρας στον ΑΣ Γιάννενα η Βασιλική Κοσμίδου
    Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ Γιάννενα που αγωνίζεται στην Α2, καθώς έβαλε στο δυναμικό του την λίμπερο Βασιλική Κοσμίδου (20 χρ, 1μ66), η οποία τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του ΑΟ Θήρας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας με πλούσια εμπειρία λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας της Σαντορίνης, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Ανανέωσε με το Αιγάλεω η Μαριαλένα Λύρα
    Η Μαριαλένα Λύρα θα είναι και τη σεζόν 2019-20 το λίμπερο του Αιγάλεω, με την ομάδα του «Σίτι» να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.