Εκτυπώστε τη σελίδα
10-03-2018 17:35

Με ενθουσιασμό η Ηλιούπολη, με Κάλτερ ο Πανναξιακός

Με την αναμέτρηση της Κυριακής (11/3) μεταξύ της Ηλιούπολης και του Πανναξιακού στην Αθήνα, συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. O αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το telesport.gr (17.30).

Η Ηλιούπολη, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τρεις εβδομάδες μετά το τελευταίο της παιχνίδι. Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση με 26 βαθμούς και στοχεύει στη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Πανναξιακός, μετά τον τελικό Κυπέλλου γυναικών, επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την είσοδο στην τετράδα. Στα ευχάριστα, η επιστροφή της Αλίσα Κάλτερ στη Νάξο, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να την υπολογίζει για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα βραβευτεί για την ανάδειξή της ως MVP της 17ης αγωνιστικής

.Πηνελόπη Μπλάμη (Ηλιούπολη): «Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Πανναξιακός. Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας και αυτό που θέλω είναι να κρατήσουμε την τακτική που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Είναι μειονέκτημα ότι είμαστε τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνα. Ευελπιστώ ότι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την τετράδα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς να πάρουμε τη νίκη στην Ηλιούπολη».


Α΄Ηλιούπολης 17.30: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟΝ Πανναξιακός

Διαιτητές: Καπάνταης-Χρηστίδης.

Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Τόλιος-Σταυράτη. Γραμματεία: Δένδη

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.