Εκτυπώστε τη σελίδα
13-11-2017 02:08

ΠΑΟΝ: «Να οδηγήσουν οι φίλαθλοι μας την ομάδα σε μεγάλες νίκες»

Μετά τον ΑΟ Θήρας, ανακοίνωση για την συμπαράσταση των φιλάθλων στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Περιστεράκης», παρά την ήττα από την ομάδα της Σαντορίνης, εξέδωσε και η διοίκηση του Πανναξιακού η οποία αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανναξιακού επιθυμεί να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της Νάξου για την πολυπληθή παρουσία του και την πολύ θερμή συμπαράστασή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Α.Ο. Θήρας.

Η στήριξη των φιλάθλων μας αποτελεί πηγή δύναμης για το τεχνικό επιτελείο, και τις αθλήτριες των ομάδων μας. Επίσης είναι ηθική επιβράβευση για τα μέλη του ΔΣ του σωματείου, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για τη δημιουργία ομάδας που αποτελεί διαφήμιση για το νησί μας, πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία μας και ένα μέσο διασκέδασης-αξιοποίησης του ελεύθερου τους χρόνου, για όλους του κατοίκους του νησιού μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και δεν τελειώνει σε μία νίκη ή μία ήττα καλούμε το φίλαθλο κοινό να επαναλάβει την μαζική και ένθερμη παρουσία του στο κλειστό της Νάξου σε κάθε εντός έδρας αγώνα και να «οδηγήσει» την ομάδα μας σε μεγάλες νίκες».

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ»

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.