Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-05-2017 22:48

Προς Σαντορίνη η Εμμανουηλίδου

Η απόκτηση της Ζακχαίου από τον Ολυμπιακό μόνο τυχαία δεν είναι καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr, η πρώην κεντρική του Πανναξιακού, θα καλύψει το κενό της Μελίνας Εμμανουηλίδου που σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΑΟ Θήρας.
Η Μελίνα  Εμμανουηλίδου παρόλο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει δεν αξιοποιήθηκε επαρκώς στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον  Ολυμπιακό και η λήξη του συμβολαίου της ανοίγει τον δρόμο της αποχώρησης της από τους Ερυθρόλευκους.

Δύο λοιπόν πρώην «Ναξιώτισσες» θα παίξουν τον δικό τους ρόλο σε αυτή τη «μεταγραφική καραμπόλα» που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να φέρει την πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής από τον ΑΟ Θήρας του επίσης πρώην «Ναξιώτη» Γιώργου Ρούση.

Πηγη: Sportcyclades.gr

8 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 20:59 posted by κωσταςπ.

    Συμφωνω μαζι σου pao29.o Ρουσσης ειναι υπευθυνος για ολα αυτα μας φορτωσε την Tσιμα και τωρα παιρνει παικτριες απο εμας για την ομαδα του ενω η διοικηση κανει ενεργειες αστοχες οπως και στο αντρικο βολλευ που μας αφησε πισω ο παοκ για παραδειγμα χανει μαλασαι λαζαρεβιτς και πηρε την μετρια πολ για παρεα στην χιππε.

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 11:50 posted by pao29

    κωσταςπ...συνεχίζεις το ποίημα...κριτική για τον οσφπ που δεν την εβαλε καθολου δεν βλεπω...συμπτωματικα λοιπον ενω εχει να παιξει δυο χρονια την καλει ο ρουσσης...συμπτωματικα καλει την τσοχατζη...συμπτωματικα λενε για μερτεκη στη θηρα...συμπτωματικα λενε στη ναξο οτι θα χασουν δυο παικτριες...και ολες συμπτωματικα πανε εκει που θα παει και ο ρουσσης...στη θηρα...για τις κλησεις στην εθνικη δεν μιλας;;;ρε μπας και εισαι παπας;;;πολλα ευχολογια κανεις...

  • Comment Link summer 16 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 11:36 posted by summer 16

    pao 29 στον κωστα π. ειχα απαντησει ..οχι σε σενα.

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 10:19 posted by κωσταςπ.

    H Εμμανουηλιδου φετος που θα εχει συμμετοχες σε ολα τα παιχνιδια θα δειξει την αξια της οσο για την Ζακχαιου ειναι δυνατη ψηλη καλη μπλοκερ αλλα ατεχνη.

  • Comment Link Pao29 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 04:54 posted by Pao29

    Ρε summer μυρωδια δεν εχεις απο βολλευ και ερμηνευεις οπως θες αυτα που γραφω...η εμμανουηλιδου να στο ξαναγραψω μπας και καταλαβεις ειχε κανει εκεινη την σεζον με την ναξο την καλυτερη εμφανιση απο ολες...πηγε ολυμπιακο και βρηκε γιωτα και λαμπρουση που ηταν 2 χρονια παγκο...ξερεις την συνεχεια;;;2 χρονια παγκο και μεσα η λαμπρουση...και τωρα παει η ζακχαιου...εδω θαμαστε να τα ξαναπουμε...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω...