Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2017 21:27

Μάχη παραμονής στη Βούλα

Το ντέρμπι παραμονής ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μεταξύ της Θέτιδας και του Αίαντα (18/2, 19.00).

Η ομάδα της Βούλας μετά την σπουδαία νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Ελπίδας διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά της από τον αυριανό αντίπαλο της στους δύο.

Ο Αίας ηττήθηκε από τον Άρη την προηγούμενη βδομάδα, ενώ αναζητεί το θετικό αποτέλεσμα από τις 26 Νοεμβρίου και βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τουρσούγκας: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτή τη μάχη. Στόχος είναι μια καθαρή νίκη, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και πηγαίνουμε βήμα βήμα».

Ζωλασταθιάδης: «Το μυαλό μας μόνο στη νίκη»

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι σημαντικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι από δω και πέρα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Συνεχίζουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και κατεβαίνουμε έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη, ενώ περιμένω να δω και την αντίδραση των κοριτσιών».