Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2016 21:29

Εύκολα ο Πανναξιακός, 3-0 την Ελπίδα

Εύκολο απόγευμα Σαββάτου πέρασε ο Πανναξιακός, που νίκησε με 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο ΔΑΚ Νάξου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Η νησιωτική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τη Δρακουλίδου να έχει λύσεις στην επίθεση αλλά και «όπλο» το σερβίς που έβαλε δύσκολα στην υποδοχή της Ελπίδας. Ο ΠΑΟΝ πήρε από την αρχή μεγάλη διαφορά (10-1) στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ έφτασε 16-5. Η Καλανταρίδου με άσο εκανε το 23-11 χωρίς συνέχεια καθώς οι γηπεδούχες πήραν εύκολα με 25-21 το πρώτο σετ.

Καλό ξεκίνημα για τις γηπεδούχες και στο δεύτερο σετ που μετά το α’ τεχνικό τάιμ άουτ (8-5) πήρε εκ νέου «αέρα» με τα σερβίς της Οικονομίδου (11-5). Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και η Γουίλσον για λογαριασμό των φιλοξενουμένων με την ομάδα της Νάξου όμως να έχει τον έλεγχο (16-10 β’ τεχνικό τάιμ άουτ). Ο ΠΑΟΝ έφτασε εύκολα στο 2-0 σετ με 25-16.

Η Ελπίδα για πρώτη φορά πέρασε μπροστά στις αρχές του τρίτου σετ (0-2) αλλά ο Πανναξιακός ισοφάρισε και πάτησε γκάζι. Με επίθεση της Οικονομίδου και άσο της Φρέσκο έγινε το 10-4 ενώ οι φιλοξενούμενες παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις. Το τελικό 3-0 με 25-17 έδωσε ακόμα ένα «τρίποντο» στον Πανναξιακό, ο οποίος έχει 15βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο ενώ ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Α.Ο Θήρας.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-16, 25-17)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ρούσης): Φρέσκο, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου -λ / Ξαγοραράκη
ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) – Καλαϊτζάκη, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου, Γκοβεδάρου

«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στις νίκες και ακόμα περισσότερο που είμαστε σε καλή κατάσταση μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα. Κάναμε το παιχνίδι μας, ήμασταν σοβαροί και εμείς ουσιαστικά δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο».

Χρυσομαλλίδης: «Η ομάδα είναι κουρασμένη από τα ταξίδια»

«Νομίζω ότι τα αθλητικά προσόντα του Πανναξιακού έκαναν τη διαφορά αφού σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που διεκδικεί θέση στην τετράδα. Εμάς ο στόχος μας είναι η σωτηρία. Όλες οι ομάδες σε 21 ημέρες έχουν παίξει έξι αγώνες ενώ εμείς από αυτά έχουμε κάνει ήδη τα μισά ταξίδια. Η ομάδα είναι κουρασμένη και γι αυτό τις δυο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει φρεσκάδα.Πάμε στη Θεσσαλονίκη να ξεκουραστούμε και να αρχίσουμε πάλι από την αρχή».