Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-11-2016 13:13

Κις: «Το πρώτο ματς που επιβάλλεται να κερδίσουμε»

Με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται το μεσημέρι του Σαββάτου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ηλιούπολης ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Βούλας. Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δύο φορές κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας και ο ΓΣΗ γνώρισε ισάριθμες ήττες, άπαντες γνωρίζουν ότι πλέον πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι και στα δύο ματς κόντρα στη Θέτιδα είχαν υπάρξει σημαντικές απουσίες (βλέπε Κις και Γκλιγκόροβιτς).
Το θετικό για τη Δήμητρα Λυκογιάννη είναι ότι έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή της. Μάλιστα, η προπονήτρια του συλλόγου μίλησε στο ilioupoliwomenvolley.gr με αφορμή την επερχόμενη αναμέτρηση: «Το παιχνίδι με την Θέτιδα, είναι σίγουρα ένα ματς περισσότερο στα μέτρα μας και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο είναι δυνατόν την έδρα μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλες οι αθλήτριες της ομάδας έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και προετοιμαζόμαστε για την έντονη εβδομάδα που ακολουθεί με σειρά παιχνιδιών αρκετά ανταγωνιστικών. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ευχόμαστε όσοι έρθουν στο γήπεδο να το απολαύσουν«.

Επίσης, για τον συγκεκριμένο αγώνα μίλησε στην ιστοσελίδα του ΓΣΗ και η Κάταλιν Κις: «Eίναι ένα δύσκολο ματς και ταυτόχρονα το πρώτο παιχνίδι στο οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε. Στα φιλικά που δώσαμε κόντρα στη Θέτιδα έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας η οποία βρίσκεται περίπου στο δικό μας επίπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Να κάνουμε προσπάθεια από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, γιατί μέχρι στιγμής δε δείξαμε πως έχουμε την απαιτούμενη διάρκεια στα παιχνίδια μας. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στη νίκη».