Εκτυπώστε τη σελίδα
29-01-2016 19:31

Για το 15χ15 ο Ολυμπιακός, δοκιμασία του Μαρκόπουλου στη Λάρισα

Η δράση στην Α1 Γυναικών συνεχίζεται και αυτό το σαββατοκύριακο με την 15η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.
Η αυλαία θα ανοίξει στη Λάρισα και στο κλειστό της Νεάπολης, όπου ο Φιλαθλητικός φιλοξενεί το Μαρκόπουλο. Οι γηπεδούχες ευελπιστούν στην 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ το Μαρκόπουλο να συνεχίσει το σερί νικών (νίκησε ΑΕΚ και Άρη με 3-2).

Στις 16.00 ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Αίαντα στη Σαντορίνη. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου που την 14η αγωνιστική έχασε από τον Ολυμπιακό σταματώντας στο 10-0 το σερί νικών, θα αγωνιστεί χωρίς την Βίντοβιτς (θλάση στον υποκνημίδιο) και ίσως επανεμφανιστεί η Αρτακιανού, ενώ ο Αίας ταξίδεψε χωρίς τις Καλαγασίδου, Ξανθοπούλου, Τζιαρλή.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, μετά και τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό, στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις θέλοντας να διευρύνει το σερί του (14 νίκες) κόντρα στην Ηλιούπολη που θα παραταχθεί χωρίς της Νατάσα Μαρκοπούλου.

Τέλος ο Άρης κοντράρεται με τον Πορφύρα (απούσα η Γκολφινοπούλου) με τις κιτρινόμαυρες να θέλουν να κρατήσουν το εντός έδρας αήττητο και τις Πειραιώτισσες να επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

9 σχόλια

  • Comment Link Παρατηρητης Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 13:10 posted by Παρατηρητης

    Καταλαβα λαθος οτι μιλας για την κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος τωρα προσεξα οτι αναφερεσαι στο final 4

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 11:54 posted by pao29

    posted by Διαβαζουμε-Πριν-γράψουμε...o νταμπλουχος ηδη εφανηκε...ο Αυτοκρατωρας Αρμαγεδων θα τα σαρωσει ολα φετος...και διπλο στο ρεντη και συνεχεις επιτυχιες...αμασητους θα σας καταπιει...και κοιτα μην εχει καποια βασικη απωλια ο γαυρος γιατι δεν προλαβαινουν οπως περυσι να φερουν καποια νεσοβιτς...

  • Comment Link Διαβαζουμε-Πριν-γράψουμε Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 11:21 posted by Διαβαζουμε-Πριν-γράψουμε

    Συμφωνώ φίλε παρατηρητή ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολο πολύ αλλά όχι απίθανο!! Μίλησα για τa play off όπου χωρίς κάποια γκέλα της πρώτης τετράδας το μεγάλο ντέρμπι θα είναι 2η θέση με 3η όπου η Θήρα πιστεύω θα κυριαρχήσεισχύει του Παο..

  • Comment Link Παρατηρητης Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 07:14 posted by Παρατηρητης

    Φιλε Διαβαζουμε-Πριν-Γραψουμε για να συμβει αυτο πρεπει ο ΠΑΟ να χασει απο ΘΗΡΑ στην Κυψελη με καθαρο σκορ - χλωμο -και να ηττηθει με καθαρο σκορ απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ταυτοχρονα η ΘΗΡΑ να μην χασει βαθμο πουθενα,δεν το βλεπω σαν σεναριο.

  • Comment Link Διαβαζουμε-Πριν-γράψουμε Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 17:29 posted by Διαβαζουμε-Πριν-γράψουμε

    Ακομη μια φορα αυθαιρεσιες του Συλλα...που αποτι βλεπω δεν ειναι το μοναδικο παιχνιδι που ανεβαλλε... σε αυτό ίσως να ξέρεις κάτι πάρα πάνω kwnnos αλλά σίγουρα η Σαντορίνη το ραθυμνο όσο και ο Πανναξιακός ήθελαν να τελειώνουν με αυτά τα παιχνίδια... δυστυχώς για την ομάδα τη Ναξου κάποιοι με απόφαση που μόνο οι ίδιοι ξέρουν αναβάλουν το παιχνίδι!!
    Όσο για τον πράσινο άραγεδων τον βλέπω να τον καεί η λάβα της Σαντορίνης pao29 και να παίζει για 3-4 θέση στα play off με Πανναξιακο...