Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-10-2015 19:08

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για τον ΟΠΕΡ ενόψει Παναθηναϊκού

Η πρώτη εμφάνιση των κοριτσιών του ΟΠΕΡ ήταν ό,τι έπρεπε, σε χρονικό σημείο τέτοιο που να ανοίγει την όρεξη των φιλάθλων εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αυτό το Σαββάτο

. Οι παίκτριες του Θανάση Τζαφέρη, «μπήκαν με το δεξί» στο πρωτάθλημα της Α1. Ανέκαθεν, οι ομάδες που υποδέχονταν στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων αντιπάλους τους, ένιωθαν ένα βάρος παραπάνω. Το άγχος πάντοτε γέρνει προς τους γηπεδούχους. Πόσο μάλλον για τον ΟΠΕΡ που «πατάει» στον 6ο χρόνο συμμετοχής του στο κορυφαίο τη τάξει πρωτάθλημα κι έχει να αντιμετωπίσει το νεοφώτιστο Αίαντα Ευόσμου.


Τηρουμένων, μάλιστα, των αναλογιών για το μακρόν της προετοιμασίας αλλά και του γεγονότος ότι έβγαλε το μεγαλύτερο διάστημα αυτής δίχως τη βασική της πασαδόρο (Παρασκάκη), οι «κυανοκίτρινες» τα πήγαν μάλλον εξαιρετικά.

Βέβαια σ' όλα αυτά, υπάρχει και ο αντίλογος. Η ομάδα με τη φετινή συμβολή του νέου κόουτς Θανάση Τζαφέρη, έκανε μια άρτια -από την αρχή μέχρι το τέλος- προετοιμασία με πολλή γυμναστική, πολλά βάρη αλλά και λίγους φιλικούς αγώνες.

Φαίνεται όμως πως η έλευση κάποιων παικτριών, καθώς και η φανέλα, αλλάζουν τα δεδομένα και πολλές φορές και τις ισορροπίες.

Η Άννα Σαλούστρου εν προκειμένω, δίχως να φτάσει «ταβάνι» είχε 8 πόντους, ενώ η Κλεισιάρη συνεχίζει από 'κει που σταμάτησε πέρυσι, έχοντας 50% στην επίθεση με 9 πόντους. Οι ανάσες της Κατερίνη χάρισαν άλλους 8 πόντους, ενώ εξαιρετική ήταν η Στέλλα Λαγουδάκη που έφτασε τους 15 πόντους με 2 άσους, 1 μπλοκ και 57% στην υποδοχή.

Η Παρασκάκη «έστρωνε» το παιχνίδι στην πάσα, δίνοντας μεγάλη δύναμη και στο σερβίς, αφού στο σύνολο, οι «κυανοκίτρινες» πήραν 8 άσους. 

Στην υποδοχή και γενικότερα στην άμυνα, ο ΟΠΕΡ επέδειξε μεγάλη συγκέντρωση αυτή τη φορά, αφού δέχθηκε μόλις έναν άσο (Χρηστινίδου), ενώ τα ποσοστά του ήταν εξαιρετικά όπως αποδεικνύεται και παρακάτω.

rethnea.gr