Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2013 00:30

Στο νοσοκομείο η Σιλχάνοβα, φόβοι για ρήξη χιαστού

Εύα Σιλχάνοβα, 9/2 Εύα Σιλχάνοβα, 9/2 ©volleyball.gr

 

Η Εύα Σιλχάνοβα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις αν και οι άνθρωποι των Βριλησσίων φοβούνται ότι υπέστη ρήξη χιαστού (στο ίδιο πόδι που είχε τραυματιστεί πριν από χρόνια).

 

«Η σημερινή ήταν μια νίκη ψυχής, αλλά δεν μπορούμε να την χαρούμε όσο θέλαμε λόγω του τραυματισμού της Σιλχάνοβα», τόνισε στο volleyball.gr ο τεχνικός των Βριλησσίων, Μάρκος Κωβαίος και συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα κι ιδιαίτερα στο γήπεδο μας έπρεπε να πιέσουμε στο σερβίς. Κάποια κορίτσια το έκαναν, κάποιες άλλες όχι, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν αρνητικές. Η προσπάθεια συνεχίζεται». Ενώ για την Πετρουλάκη που σημείωσε 15 πόντους, ανέφερε: «Η εμπειρία της είναι σημαντική για την ομάδα μας και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει».

Ο προπονητής των πρασίνων, Γιώργος Ρούσσης, δήλωσε: «Ήταν μια κακή, μια τραγική εμφάνιση σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε τα πάντα για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Σχετικά άρθρα