Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2013 16:25

Το «διπλό» της ΑΕΚ στο Κατσάνειο (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/HRAKLHS/2012-13/ira-aek folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/HRAKLHS/2012-13/ira-aek/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δείτε φωτοραπορτάζ του Γιώργου Γκολέμα από την νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο Κατσάνειο για την 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 10:43 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    μεταξύ συγγενών και φίλων και πάλι ο αγώνας ομάδας βόλει του Ηρακλή.Αυτή τη φορά των γυναικών. Μετά τον αγώνα του ανδρικού οι μερικές δεκάδες κολλητοί των αθλητών και των ας πούμε παραγόντων μετακόμισαν στο Κατσάνειο. Στο τέλος δε θα πηγαίνουν ούτε οι αθλητές-τριες με τους προπονητές. ΕΡΓΟ ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ. Μπράβο και σε ανώτερα κύριε πρωταθλητή των παραιτήσεων και των απανωτών κολοτουμπών.Αν προσθέσουμε και τις ακαδημίες που στην ουσία αποσυντίθενται και φαίνεται και στα αποτελέσματα αλλά και στον αριθμό παιδιών τότε μιλάμε για μια καταστροφή που είναι πολύ κοντά να συντελεσθεί.Κι όμως οι καταστροφείς επιμένουν να είναι εκεί υποστηριζόμενοι είτε από κολλητούς τους χειροδύναμους οπαδούς είτε από κολλητούς γονείς που στο μόνο που αποσκοπούν είναι η μοριοδότηση για τα βλαστάρια τους (και καλά κάνουν αυτοί). Ο Ηρακλής; Υπάρχει; Τους νοιάζει;