Εκτυπώστε τη σελίδα
20-02-2015 16:13

Τα φώτα σε Κυψέλη και Μαρκόπουλο

Με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Θήρας να κλέβει την παράσταση, ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει στο κλειστό της Κυψέλης τον 3ο στην βαθμολογία Παναθηναϊκό. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Απόστολου Οικονόμου στον πάγκο της Θήρας, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει στις Καρπουζά και Ψυλλάκη. Οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής περιόδου (ο Παναθηναϊκός έχει παιχνίδι λιγότερο).

Ετοιμοπόλεμος είναι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση με τον τοπικό ΟΠΕΡ,  ενώ και ο Νίκος Ζιώγας μπορεί και πάλι να υπολογίζει στην Μαρίνα Ζούνιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση.

Στις 18.00 ο Ηρακλής μετά τον αποκλεισμό του από τον ΕΟ Σταυρούπολης στους «16» του Κυπέλλου Γυναικών, αποτέλεσμα που προκάλεσε την παραίτηση του Γιάννη Ορφανού, υποδέχεται τους Μακεδόνες που καίγονται για τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος στις 20.00 το Μαρκόπουλο υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.


Α1 Γυναικών - 18η αγωνιστική

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

Πανελληνίου 16.00, Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας, Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μαρκάτσας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης

Ρεθύμνου 16.00, ΟΠ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός, Διαιτητές: Βλαχάκης, Βογιατζής, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης

Κατσάνειο 18.00, ΓΣ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες, Διαιτητές: Παπακοσμάς, Λιοτόπουλος, Παρατηρητής: Στεργιόπουλος

Μαρκόπουλου 20.00, ΑΟ Μαρκόπουλο - ΑΕΚ, Διαιτητές: Σταρίδας, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Νάξου 15.00, Πανναξιακός - ΓΣ Ηλιούπολης, Διαιτητές: Μενεσλής, Μάλφας, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου