Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2015 19:11

Κρατήθηκε στην εξάδα ο ΟΠΕΡ, 3-1 το Μαρκόπουλο

Στις νίκες επέστρεψε ο ΟΠ Ρεθύμνου, ο οποίος επιβλήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» 3-1 του μαχητικού ΑΟ Μαρκοπούλου για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Ο ΟΠΕΡ πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο ενώ είχε σταθερά ένα προβάδισμα τριών πόντων, το Μαρκόπουλο μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ ισοφάρισε όμως στο 25-25 η ομάδα του Ρεθύμνου είχε τις λύσεις για να φτάσει στο 2-0.

Στο τρίτο σετ το Μαρκόπουλο αντέδρασε και με πίεση από τη γραμμή του σερβίς μείωσε εύκολα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, το οποίο όμως χάθηκε γρήγορα καθώς ο ΟΠΕΡ προηγήθηκε με 6-0 και 11-2 φτάνοντας στη νίκη.

Νίκος Ζιώγας: «Στο σημείο που βρισκόμαστε είναι ίσως η σημαντικότερη νίκη. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στην παραμονή αν και μαθηματικά θέλουμε τρεις πόντους ακόμη. Από δω και πέρα όμως θα είμαστε πιο απελευθερωμένοι και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ γιατί μέχρι τώρα είχαμε αρκετή πίεση»

Βέσκο Ιβάνοβιτς: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από την ομάδα μου… Δεν κάναμε τίποτα απ’ αυτά που έχουμε δουλέψει και ήμασταν απογοητευτικοί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Τα σετ: 3-1 (25-18, 27-25, 14-25, 25-11)

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Παρασκάκη, Σαπαρέφσκα, Κλεισιάρη, Ζούνιτς, Ξαγοραράκη, Τσελάνη, Παπουτσή –λ / Χατζάκη Ελ., Χατζάκη Ρ., Μαρινάκη, Τσέιμπερς, Αλεξανδράκη
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ιβάνοβιτς): Κάρπεντερ, Γιάνκοβα, Ψωμά, Λιάγκη, Δικαιούλια, Γιαννέλλου Ζ., Κοκκίου –λ, / Πολυδώρου, Γιαννέλου Χ.