Εκτυπώστε τη σελίδα
14-11-2014 16:59

Τοπικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, νίκη... ψυχολογίας ψάχνει ο Ολυμπιακός

Δύο αγώνες από την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 15/11.

Η αυλαία θα ανοίξει στο Κατσάνειο με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ηρακλής και Ανατόλια θα αναμετρηθούν με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκες» δεν έχουν κάποιο βαθμό, ενώ η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα πήρε το πρώτο της βαθμό την 5η αγωνιστική, στην ήττα από τους Μακεδόνες με 3-2.

Ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι όπως τόνισε ο Γιάννης Πετίδης: «Έχουμε καλή ψυχολογία και ελπίζουμε ότι θα κερδίζουμε για να πάμε με άλλο αέρα και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες του, αλλά κι ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς».

Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στο Ανατόλια με τον Σωκράτη Τζιουμάκα να τονίζει: «Είναι τοπικό ντέρμπι αλλά και ντέρμπι ουραγών έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είναι μονόδρομος η νίκη και για τις δύο ομάδες αφού ο χαμένος θα έχει μειονέκτημα για τη συνέχεια».


Στο κλειστό του Μαρκόπουλου, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ (19.00)

Ο Βέσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει και σ’ αυτό το ματς τις Κάρπεντερ (τελικά αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε οφειλόταν σε ένα βακτήριο και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη από το νοσοκομείο), Πράδο (ξεπέρασε τη θλάση αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις με μπάλα).

«Είναι πολύ κακό που δεν έχουμε δύο βασικές μας αθλήτριες σε ένα ακόμη ματς, αλλά παράλληλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα νεαρά κορίτσια μας για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν με νοιάζει το σκορ σ’ αυτό το ματς αλλά να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάρουμε εμπειρίες», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Νικολάκης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση της Βέσοβιτς ωστόσο μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Γκεντ ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε: «Από δω και στο εξής πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Όλες οι ομάδες με εμάς παίζουν ελεύθερα και χωρίς άγχος κι όπως έχω πει από την αρχή της χρονιάς όλα τα ματς, ακόμη και κόντρα στο Μαρκόπουλο που δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής το καλό του πρόσωπο, είναι δύσκολα. Εμείς θέλουμε το τρίποντο και για τονωθεί η ψυχολογία μας εν όψει της συνέχειας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Μαρκόπουλου, 19.00 (ΝΕΡΙΤ Sports), Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός (Καψάσκης-Κολτσίδας, Τσιντομηνάς)

Κατσάνειο, 18.00, Ηρακλής - Ανατόλια (Μπόμπορας-Δανιηλίδου, Τσοπάνογλου)

Κυριακή 16/11/2014

Ρεθύμνου, 13.30, ΟΠΕΡ – Ηλιούπολη (Βλαχάκης-Κανακάκης, Κοκοτσάκης)

Νάξου, 15.00, Πανναξιακός – Μακεδόνες (Μεταξά-Τσάκας, Μαυρικίδης)

Πανελληνίου, 16.30 (Novasports 3), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Μαρκάτης-Μιχαήλογλου, Τριανταφύλλου)

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΣΠΡΕΣΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 16:00 posted by ΕΣΠΡΕΣΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ

    ο Ηρακλής είναι μακράν η χειρότερη ομάδα και βλέπω νίκη του Ανατόλια που και οργανωμένη ομάδα είναι και ανθρώπους σοβαρούς να τη διοικούν και το σημαντικότερο πληρώνει στην ώρα του σε αντίθεση με κάτι άλλους.....Τώρα σαν έμψυχο δυναμικό τι να λέμε. Στον Ηρακλή πλέον παίζουν οι κόρες και οι γιοί αυτών που παριστάνουν τους παράγοντες και των φίλων τους. Υπάρχει περίπτωση καλός αθλητής και αθλήτρια να θέλει να παίξει σε αυτόν τον Ηρακλή;Αύριο με ήττα στην ουσία αποχαιρετάει αλλά και τι έγινε; Άλλο ένα τμήμα στην Α2