Εκτυπώστε τη σελίδα
27-04-2014 23:24

Χριστοδούλου: «Με τέτοιο κόσμο ο Ολυμπιακός δεν χάνει» (video)

Η Στέλλα Χριστοδούλου πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ μίλησε στο volleynews.gr για την δυσκολία του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Ήταν ένα υπέροχο πρωτάθλημα γιατί έγινε στο γήπεδο μας μπροστά στον κόσμο μας. Ήταν συγκινητική η παρουσία του σήμερα και θεωρώ ότι ήταν η δύναμη και το επιπλέον κίνητρο που χρειαστήκαμε για να βγάλουμε ό,τι μας είχε απομείνει και θεωρώ ότι τους ανταμείψαμε. Με αυτό τον κόσμο ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει παιχνίδι, πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο», είπε αρχικά η αρχηγός των ερυθρολεύκων για να αναφερθεί στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ «ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, κάποιοι υποτίμησαν τον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε και ανταποκρινόμαστε και παίζει το παιχνίδι που ξέρει. Εύχομαι αυτή να ήταν μόνο η αρχή και απο δω και πέρα ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν για μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την επόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Σϊγουρα οι στόχοι είναι υψηλοί πάλι και όσο για την Ευρώπη θεωρώ ότι είναι για όλους μας ένας μεγαλύτερος στόχος που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια στιγμή».

Για το που αφιερώνει το τρόπαιο: «Αναμφίβολα στην Θύρα 7 γιατί σήμερα πραγματικά η παρουσία του ήταν ό,τι καλύτερο και θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλη την προσπάθεια που κάνουν για μας».

Media