Εκτυπώστε τη σελίδα
11-03-2014 18:20

Τα... ρέστα τους οι ομάδες της ουράς

Τρείς στροφές έμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α1 Γυναικών και αύριο Τετάρτη (12/3) ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Θεωρητικά εύκολο έργο έχουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ που δοκιμάζονται εκτός έδρας με την Σταυρούπολη και τους Ίωνες αντίστοιχα. Ο Κωβαίος έχει αμφίβολη την Κομλένοβιτς λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να παίζει θεωρητικά τις τελευταίες της ελπίδες για την παραμονή (θέλει μόνο νίκες ως το τέλος και ήττες των Ηρακλή, Μαρκόπουλο).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Κυψέλη τον Ηρακλή, ενώ ο ΟΠΕΡ ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τα Βριλήσσια.

Στο Ζηρίνειο ο Ηρακλής Κηφισιάς (επιστρέφει η Λέτσκοβα, όχι όμως και η Σιλχάνοβα) επίσης παίζει τα ρέστα του για την παραμονή κόντρα στο Μαρκόπουλο με τον Γιάννη Ορφανό να μην υπολογίζει στις Ψωμά και Νέσιτς, αλλά χρειάζεται δύο σετ για να εξασφαλίσει 100% τη θέση του στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος στην Νάξο ο τοπικός Πανναξιακός κοντράρεται με τους Μακεδόνες, με την Κριστίνα Τσέσλιαρ να είναι αμφίβολη (τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό) και το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί εν όψει του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 12/3/2014 
Ζηρινείου,15.00, ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΟ Μαρκοπούλου (Mαρκάτης-Μεταξά) 
ΔΑΚ Πολίχνης, 17.00, ΕΟ Σταυρούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ (Δημητρίου-Λιοτόπουλος)
Βριλησσίων, 17.00, ΦΟ Βριλησσίων - ΟΠ Ρεθύμνου (Μιχαήλογλου-Χρηστίδης)
Πανελληνίου, 18.00, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΓΣ Ηρακλής (Κατσούλης-Κολτσίδας)
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες – ΑΕΚ (Σταρίδας-Χλωρός)
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΣ Μακεδόνες (Παπαστάμος-Τοψιδέλης)