Εκτυπώστε τη σελίδα
13-01-2014 15:45

Χουντουμάδης:«Θέλουμε λίγο χρόνο» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς Σπύρος Χουντουμάδης, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Ίωνες. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το πως ήρθε η ήττα της ομάδας του, για τις προσθήκες που έγιναν την τελευταία βδομάδα, καθώς και για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, οι δύο ομάδες μπήκαν στην αρχή με μεγάλη πίεση. Η ομάδα των Ιώνων κατάφερε και ξεπέρασε την ένταση αυτή, στάθηκε πολύ καλά στο σερβίς και την υποδοχή, δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Εμείς είμαστε μια διαφορετική, καινούργια ομάδα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ψάχναμε κάποια στοιχεία και σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού οι Ίωνες ήταν πιο ψύχραιμοι και συγχαρητήρια γιατί στάθηκαν με πολύ ψυχή».

Για τις προσθήκες: «Οι καινούργιες παίχτριες θέλουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν, νομίζω από εδω και στο εξής θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα, είναι αθλήτριες υψηλού επιπέδου και θέλουμε λίγο χρόνο για να παίζουμε το βόλεϊ που πρέπει».

Για την συνέχεια του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα: «Είναι μονόδρομος για εμάς, αν δεν μαζέψουμε βαθμούς θα πέσουμε κατηγορία, αλλά πέρα από αυτό και σήμερα που θέλαμε τους βαθμούς, λειτούργησε αρνητικά για μας, πετάξαμε την νίκη που κάναμε με τον Πανναξιακό και ο στόχος είναι η συγκομιδή βαθμών αλλά και να παίξουμε σωστό και ποιοτικό βόλεϊ».

Media

7 σχόλια

  • Comment Link alex1 Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 16:55 posted by alex1

    Toν ΠΑΟ και τον Ρούση τους ρωτήσατε αν θέλουν την Κουντουρά;; Όσο για τον "Ομπράντοβιτς του γυναικείου βόλεϊ", 3 λαλούν και 2 χορεύουν...

  • Comment Link bilis Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 14:25 posted by bilis

    blocker οτι ειναι προπονηταρας το εδειξε και με τον παναξιακο που κερδισε 3-2 εχοντας μεσα μικρα παιδακια...καποια αποτελεσματα δεν του πηγανε αλλα η πορεια του θα ειναι εντυπωσιακη απο εβδομαδα σε εβδομαδα...εχει βγαλει αλλος τοσα πολλα ταλεντα οσα ο captain;μην αρχισω και γραφω γιατι θα κουραστεις να τα διαβαζεις.

  • Comment Link blocker Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 11:54 posted by blocker

    Γιατί δεν γυρνάει απο τώρα μπας και σώσει την κατηγορία η κηφισιά? δεν είναι εμπάθεια είναι αυτό που βλέπουμε στα παιχνίδια... δεν μπορεί να παίξει διαφορετικά, οτι μπορεί κάνει, απλά δεν κάνει για Α1.

  • Comment Link bilis Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 12:29 posted by bilis

    blocker εισαι εμπαθης που γραφεις για την ελενα..να ξερεις οτι εχει ενα χρονο συμβολαιο και το καλοκαιρι θα επιστρεψει στη αγαπημενη ομαδα της ,τον ΠΑΟ...οσο για τον σπυρο παραμενει ο ΝUMBER ONE προπονητηςστη ελλαδα και πιστευω οτι και αυτος θα γυρισει καποια στιγμη στη ομαδα που αγαπαει τον ΠΑΟ.

  • Comment Link Βορειος Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 11:27 posted by Βορειος

    Με Κουντουρά πασα δεν πας πουθενά!