Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
22-11-2013 20:26

Ενδιαφέρον στην κορυφή και στην... τετράδα

Με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τα Βριλήσσια να... επιστρέφουν στην ίδια αφετηρία διεξάγεται η 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Οι τρεις ομάδες είναι ισόβαθμες την κορυφή και αυτό δίνει ομορφιά στο πρωτάθλημα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ο... ευρωπαίος ΟΠΕΡ θέλει νέα αρχή

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο Ρέθυμνο όπου ο ΟΠΕΡ φιλοξενεί τον Πανναξιακό. Ο δύο ομάδες προέρχονται από  συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως που κάνει την ψυχολογία του Ρεθύμνου να είναι ανεβασμένη είναι το ντεμπούτο που πραγματοποίησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η νίκη που πήρε με 3-2 κόντρα στην Στοντ.

Η Μπράνκισα Νίκιτς (ΟΠΕΡ)από τη μία κι η Κριστίνα Τσέσλιαρ (Πανναξιακός) από την άλλη ξεκίνησαν μαζί το βόλεϊ στην ομάδα της γενέτειρας τους Σπάρτα Σουμπότιτσα.

«Είναι η καλύτερη μου φίλη και χαίρομαι που θα τη δω…», είπε η πρώτη σκόρερ της Α1 Γυναικών η οποία πέρα από τη Σέσλιαρ θα δει και τον παλιό της προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς ενώ για την κόντρα της με την Ράντοβιτς (5η στον πίνακα των σκόρερ) τη χαρακτήρισε ‘ενδιαφέρουσα’ αλλά όπως πρόσθεσε: «δεν είναι ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο μας, αλλά ένα ματς μεταξύ δύο καλών ομάδων. Εμείς έχουμε παίξει δέκα σετ σε τέσσερις ημέρες, λογικό είναι να υπάρχει κούραση, αλλά η Ευρωπαϊκή νίκη πιστεύω ότι μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που μας έλειπε».

Όσον αφορά την κολλητή της; «Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε σε επίσημο παιχνίδι ως αντίπαλες. Είχαμε παίξει και στην Σαντορίνη στο τουρνουά προετοιμασίας, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Σίγουρα υπάρχει ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Αγαπώ την Μπράνκισα, όμως θέλω να κερδίσουμε το ματς».

Η Σέρβα πασαδόρος πάντως παραδέχθηκε ότι: «θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αφού κι οι δύο ομάδες έχουμε ένα σερί από αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει πάνω απ’ όλα ένα καλό παιχνίδι».

Ντέρμπι στο Ρέντη

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη τον Ηρακλή Κηφισιάς με τον Γιάννη Νικολάκη να έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του ωστόσο όπως δήλωσε: 
«Κάθε ομάδα που έχει διαφορετικό στόχο από εμάς θέλει μεγάλη προσοχή αφού δεν έχει να χάσει τίποτε και θα ρισκάρει. Ο Ηρακλής Κηφισιάς είδαμε πως έπαιξε με την ΑΕΚ και το Ρέθυμνο. Ο Ολυμπιακός έχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος πως σέβεται κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή θέλει αυτοσυγκέντρωση και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο από κάθε αγώνα».

Στην ομάδα της Κηφισιάς οι Κουντουρά κι η Γκουντιμένκο παρά τις ενοχλήσεις που είχαν όλη την εβδομάδα θα αγωνιστούν κανονικά 
«Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε ελεύθερα και στο τέλος θέλουμε να είμαστε ικανοποιημένοι είτε από το αποτέλεσμα είτε από την εμφάνιση που θα κάνουμε», είπε ο Σπύρος Χουτουμάδης 

Εύκολο έργο για τα Βριλήσσια, με... υπηρεσιακό τον Μαρίνο οι Ίωνες

Τα Βριλήσσια υποδέχονται τους Ίωνες που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι από τις αρχές της εβδομάδας βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος δεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας.
«Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, σεβόμαστε κάθε ομάδα, αλλά θέλουμε να πιάσουμε την απόδοση που χρειάζεται για να νικήσουμε και το αυριανό ματς, αφού μετά από τον αγώνα με τους Ίωνες μας περιμένει μια σειρά με πιο δύσκολες αναμετρήσεις», δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Στους Ίωνες ο Πάνος Μαρίνος προπονητής της ανδρικής ομάδας, ο οποίος ήταν προ διετίας στον πάγκο των γυναικών, θα έχει την ευθύνη για το αυριανό ματς όπου όπως ξεκαθάρισε: «Οι Ίωνες δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Θα πάμε, θα ρισκάρουμε όσο μπορούμε κι ότι βγει. Δεν είναι εύκολο να έχεις ξεκινήσει με συνεχόμενες ήττες και σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά ξέρουνε και τα κορίτσια ότι κάποια στιγμή θα βγει ένα καλό παιχνίδι και θα αλλάξει η ψυχολογία όλης της ομάδας».


Ντέρμπι... τετράδας στο Κατσάνειο

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Κατσάνειο όπου οι Μακεδόνες Αξιού, τυπικά γηπεδούχοι υποδέχονται  τον Παναθηναϊκό. Οι Μακεδόνες έχουν δύο νίκες στους αγώνες που έχουν δώσει στο Κατσάνειο.

«Θέλουμε να…. τριτώσει το καλό με την ελπίδα ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα επιστρέψουμε στην έδρα μας», είπε αρχικά ο Μανώλης Σκουλικάρης και συμπλήρωσε: «Θέλω να έχουμε την ίδια απόδοση με τους τελευταίους αγώνες. Παίζουμε με μια ομάδα ψηλότερη, πιο έμπειρη και με περισσότερες λύσεις στον πάγκο, αλλά κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες και θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μεν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά έδειξε και σ’ αυτό το ματς καλά στοιχεία με τον Γιώργο Ρούση να σημειώνει: «Το παιχνίδι με τους Μακεδόνες είναι κομβικής σημασίας γιατί πρέπει να αντιδράσουμε μετά από μια ήττα στο ντέρμπι. Οι Μακεδόνες είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμάς που δεν είναι άλλο από τη νίκη».


Μς τα τον... σεφτέ έρχεται ο Ηρακλής στο Μαρκόπουλο

Στα Μεσόγεια το Μαρκόπουλο που πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα των Ιώνων την πρώτη του νίκη υποδέχεται, χωρίς την Κίντρα Κάρλσον και πάλι, τον Ηρακλή που προέρχεται από δύο σερί ήττες.

«Μετά την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας εντός έδρας επιτυχία. Σίγουρα είναι πολύ βελτιωμένη η ψυχολογία μετά την επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά έχουμε δύσκολο έργο. Συνήθως γίνονται καλά παιχνίδια με τον Ηρακλή και το ότι έχασε στο προηγούμενο ματς δεν λέει κάτι γιατί έχει αθλήτριες με εμπειρία και ταλέντο», είπε ο Γιάννης Ορφανός.

Χωρίς προβλήματα κατεβαίνει ο Γηραιός με τον Κώστα Ιωαννίδη να δηλώνει: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας και στόχος είναι η νίκη. Το Μαρκόπουλο είναι επικίνδυνη ομάδα, θέλει τη νίκη για τους δικούς λόγους, αλλά πιστεύω ότι ο καλός Ηρακλής έχει τον πρώτο λόγο».


Σάββατο 23/11/2013
Ρεθύμνου, 17.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟΝ Πανναξιακός, Κοκοτσάκης - Βογιατζής
Μ. Μερκούρη, 18.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣΚ Ηρακλής, Μόσχος - Χρηστίδης
Βριλησσίων, 18.30, ΦΟ Βριλησσίων - ΑΣΠ Ίωνες, Παπαστάμος - Καψάσκης
Κατσάνειο, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Παναθηναϊκός, Σιμίδης - Μπόμπορας
Μαρκόπουλο, 19.00, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣ Ηρακλής, Κολτσίδας - Στάικος
Κυριακή 24/11/2013
Απόλλωνα, 18.00, ΑΕΚ - ΕΟ Σταυρούπολης, Μεταξά - Τοψιδέλης