Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2013 16:31

Μόνο... ντέρμπι στην Α1 γυναικών και live streaming από τα Βριλήσσια

Άκρως ενδιαφέρουσα η 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών που περιλαμβάνει μια σειρά από ντέρμπι.


Οι πρωταθλήτριες με τον Ηρακλή

Το πρώτο από όλα γίνει στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υπέδεχεται τον Ηρακλή που βρίσκεται σε νοδική πορεία με δύο σερί νίκες. Για την ομάδα το Γιαννη Νικολάκη επικστρέφει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον ΟΠΕΡ ανήκει στο παρελθόν και το ματς με τον 1ηραιό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, όπως δηλώνει ο Έλληνας τεχνικός. «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό τα αποτελέσματα της οποίας στα τρία προηγούμενα ματς μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι μια καλοστημένη και καλοδουλεμένη ομάδα με ταλέντο και μαχητικό πνεύμα κι όπως έχουμε πει με τα κορίτσια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας».
Ο Γηραιός αναχώρησε για την Αθήνα χωρίς προβλήματα με τον Κώστα Ιωαννίδη να τονίζει: «Δεν θα ταξιδέψουμε 500 χιλιόμετρα για να κάνουμε τουρισμό. Με την ΑΕΚ δείξαμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν το πιστέψαμε, τώρα όμως θέλουμε να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό που έχει μια ομάδα κι ένα πολύ καλό προπονητή, αλλά δεν το φοβόμαστε».

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναικός

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τον ΟΠΕΡ που μετά από τη δυσάρεστη εμπειρία απέναντι στον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκός. Οι πράσινες καλούνται μέσα σε μερικές μέρες να κάνουν άλλο ένα ταξίδι. 
Η ομάδα της Κρήτης έχασε πολύ εύκολα μεσοβδόμαδα από τον Ολυμπιακό ωστόσο ο εορτάζων Μιχάλης Χαχαγιόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος «ότι θα παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Συζητήσαμε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι όλοι συνειδητοποιήσαμε κάποια πράγματα. Χάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες οπότε δεν τίθεται θέμα κόπωσης ενώ ο Παναθηναϊκός θα κάνει δεύτερο συνεχόμενο ταξίδι, αλλά έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που πήρε στη Νάξο. Ο αντίπαλος μας έχει ενισχυθεί, είναι μια καλή ομάδα αλλά η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Παναθηναϊκός αντιθέτως το βράδυ της Τετάρτης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Πανναξιακό με τον Γιώργο Ρούση να σημειώνει: «Παρόλη την κούραση από τα ταξίδια, εμείς θα πάμε στο Ρέθυμνο και θα ‘παλέψουμε’ με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Ο ΟΠΕΡ έχει μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες και είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε την ρυθμό του παιχνιδιού και να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα»

Πρώτο εντός για τους Μακεδόνες

Οι Μακεδόνες Αξιού θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στην Αθήνα, ανεβαίνοντας για να αγωνιστούν στο πρώτο εντός έδρας ματς στο ουδέτερο Κατσάνειο (το κλειστό των Κυμίνων δεν έχει πάρει ακόμη άδεια) όπου θα υποδεχθούν το Μαρκόπουλο.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού για εμάς θα είναι σα να παίζουμε πάλι εκτός έδρας κι είναι κρίμα γιατί μετά και την καλή εμφάνιση που κάναμε κόντρα στην ΑΕΚ ο κόσμος έχει ζεσταθεί πολύ με την ομάδα», είπε αρχικά ο Μανώλης Σκουλικάρης και συνέχισε: «Υπάρχει κούραση από τα πέντε σετ που παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να βρούμε την συγκέντρωση και να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα η οποία παίζει καλό βόλεϊ και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα».


Ντέρμπι νεοφώτιστων

Στην Πολίχνη η Σταυρούπολη υποδέχεται τους Ίωνες στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Στη γηπεδούχο ομάδα εκτός είναι και πάλι η Γιακούμπ (χονδροπάθεια) με τον Δημήτρη Σολκίδη να δηλώνει: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς κι όπως έχω δει από τους προηγούμενους αγώνες της δεν είναι εύκολος αντίπαλος παρόλο που έχει χάσει τρεις φορές. Είναι ένα ντέρμπι, κι οι δύο θέλουμε τη νίκη και θα φανεί μέσα στο γήπεδο ποιος το θέλει περισσότερο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Ιώνων Βασίλης Θεοδωρόπουλος τόνισε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι συγκριτικά με το παιχνίδι στην Κηφισιά, όπου με δικά μας λάθη καταφέραμε να χάσουμε, Αν είμαστε πιο προσεκτικοί κι έχουμε καθαρό μυαλό σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Βριλήσσια - Πανναξιακός σε live streaming

Άλλος ένας ενδιαφέρον αγώνας είναι αυτός των πρωτοπόρων Βριλησσίων απέναντι στον Πανναξιακό, ένα ματς που θα μεταδοθεί σε live streaming από www.volleyball.gr, www.sport-fm.gr, sportshero.gr, www.volleynews.gr.

Τα Βριλήσσια μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες χωρίς βαθμολογικές απώλειες, ωστόσο ο Μανώλης Ρουμελιώτης περιμένει «ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε, αλλά όλες οι ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση. Η Νάξος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κυνηγά όλες τις μπάλες και θέλει επιμονή κι υπομονή για να κερδίσουμε».

Για τον Πανναξιακό αυτό είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς της σεζόν και έρχεται αμέσως μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε η ομάδα το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Είδαμε τα λάθη μας, συζητήσαμε και θέλουμε σίγουρα να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση στην έδρα των Βριλησσίων. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη. Μας πείραξε το ότι χάσαμε, αλλά δεν μας έχει επηρεάσει. Παίζουμε με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ», είπε από την πλευρά του ο Ζόραν Κόβαζιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Σάββατο 9/11/2013
Μ. Μερκούρη, 15.30, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣ Ηρακλής, Χρηστίδης – Κολτσίδας, Παρατηρητής: Σαρδάνης
Ρεθύμνου, 17.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟ Παναθηναϊκός, Βλαχάκης – Κοκοτσάκης, Παρατηρητής: Πολίτης
Κατσάνειο, 18.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Μαρκοπούλου, Δανιηλίδου – Ισκάς, Παρατηρητής: Στεργιόπουλος
ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00, ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΣΠ Ίωνες, Σιμίδης – Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης
Βριλησσίων, 18.30, ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟΝ Πανναξιακός, Καψάσκης – Κατσούλης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης
Κυριακή 10/11/2013
Απόλλωνα, 19.30, ΑΕΚ - ΓΣΚ Ηρακλής, Μενεσλής – Μεταξά, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου