Εκτυπώστε τη σελίδα
24-01-2018 20:23

'Εκοψε την πίτα του το Αιγάλεω

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικής της πιτας, πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω.

Παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιάννης Παλτόγλου ενώ το φλουρί πέτυχαν οι παίκτριες, Ντίνα Αναστασιάδη και Βάσια Αρβανιτοπούλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του συλλόγου αναφέρει

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του γυναικείου τμήματος volley του συλλόγου μας. Μας έκανε την τιμή με την παρουσία του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κύριος Γιάννης Παλτόγλου ο οποίος έδωσε ευχές στις αθλήτριες και στο προπονητικό team για πολλές επιτυχίες το 2018.

Ο πρόεδρος του τμήματος μας κύριος Παντελής Βλάχος μοίρασε τα κομμάτια της βασιλόπιτας και οι τυχερές που κέρδισαν το φλουρί είναι το λίμπερο μας Κων/να Αναστασίαδη και η κεντρική μας Βάσια Αρβανιτοπούλου.

Οι οποίες θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!

Ευτυχισμένο το 2018!!» 

Διαβάστηκε 492 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πρέβεζα και Άρης στον τελικό του τουρνουά του Φ.Γ.Σ.
    Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα θα βρεθούν ο διοργανωτής Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας που πέτυχαν αντίστοιχα.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.