Εκτυπώστε τη σελίδα
10-07-2013 15:26

«Δηλώνουμε αποχή από τα Masters, ζητάμε σεβασμό»

Ο βολεϊμπολίστας Ανδρέας Γκόρτσανιουκ με γραπτή του δήλωση εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις συνθήκες που επικρατούν στα τουρνουά Masters του μπιτς βόλεϊ και τόνισε:

«Ο συμπαίκτης μου Θεόδωρος Παπαθωμόπουλος κι εγώ δηλώνουμε αποχή από το επόμενο τουρνουά Masters στον Σχοινιά υποστηρίζοντας τα δικαιώματα μας, ζητώντας καλύτερες συνθήκες, καλύτερες απολαβές. Κυρίως, όμως, ζητάμε σεβασμό και αξιοπρέπεια στον αθλητή που συμμετέχει σε δύσκολες εποχές με πολύ αγάπη στα τουρνουά μπιτς βόλεϊ».

Όπως φαίνεται και από το ταμπλό σιωπηρά και άλλες ομάδες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Masters του Σχοινιά αλλά οι αθλητές δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν την δυσαρέσκεια τους για να μην έρθουν σε ρήξη με την ομοσπονδία.

4 σχόλια

  • Comment Link fan Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 14:31 posted by fan

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ!!ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟ beachvolley ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΧΕΣ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

  • Comment Link Ιστορικος Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 18:02 posted by Ιστορικος

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ 'ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΡΤΣΙΑΝΟΥΚ'...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΛΕΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΩΝ ΘΩΔΟΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

  • Comment Link αθλητης μπιτς Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 16:23 posted by αθλητης μπιτς

    οι πραξεις μετρανε αλλα που και που και τα λογια ειναι καλα για να καταλαβαινουν καποιοι τι γινεται!σωστος ο ανδρεας..

  • Comment Link πιαστο Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 13:30 posted by πιαστο

    Κυριοι της ομοσπονδιας σας φτυνουνε...δεν βρεχει!Ενα μεγαλο μπραβο στον Ανδρεα και τον θοδωρη.