Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2013 20:01

Δεύτερη ήττα για Βίκυ, Πέννυ

Δεν τα κατάφεραν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη στο δεύτερο παιχνίδι τους για τον Α΄όμιλο του Γκραντ Σλαμ της Ρώμης.

Το ελληνικό δίδυμο της άμμου (Νο32) ηττήθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην διοργάνωση από τις Γερμανίδες Μπέργκερ / Μπίτε (Νο16) με  2-0 (21-10, 21-17). Επόμενος αγώνας της ελληνικής ομάδας είναι αύριο Πέμπτη 20/6 στις 12:00 ώρα Ελλάδος όπου Βίκυ και Πέννυ θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες Λούντβιγκ / Βάλκενχορστ (Νο 17), που ως τώρα μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, στον τελευταίο αγώνα του ομίλου.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές και έχασαν εύκολα, όμως στο δεύτερο ...πάλεψαν και έδειξαν πως μπορούν να καταφέρουν κάτι καλύτερο. Σίγουρα πρόκειται για ένα νέο δίδυμο της ...άμμου και αυτό που έχει πρωταρχικό στόχο είναι να επέλθει η καλή «χημεία» μεταξύ τους και όλοι είμαστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Στο άλλο ματς του ομίλου οι Γερμανίδες Λούντβιγκ / Βάλκενχορστ (Νο17) επιβλήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-17) των Ιταλίδων Τσικολάρι / Μενεγκάτι (Νο1).

9 σχόλια

  • Comment Link Miljkovic7 Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 15:02 posted by Miljkovic7

    greendna, εγώ είπα απλά 3 νεαρές παίκτριες που μου αρέσουν, δεν είπα ούτε ότι θα έπρεπε να είναι στην εθνική ούτε ότι θα έπρεπε να πάρουν τη θέση της Καραγκούνη. Και φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες πολύ καλές αθλητριες και μικρές αλλά και πιο έμπειρες.
    Στην εθνική θα πρέπει να παίζουν πάντα οι καλύτερες, ούτε η Αρβανίτη για μένα δε θα έπρεπε να είναι αιωνίως στην εθνική ομάδα αν προκύπτουν καλύτερα δίδυμα ή τουλάχιστον να υπάρχει η δυνατότητα για εκπροσώπηση και από άλλα δίδυμα, αν αυτό είναι εφικτό.
    Δεν μπορεί αυτές οι αποφάσεις να παίρνονται επειδή απλά κάποιος το αποφασίζει, το συγκεκριμένο δίδυμο έτσι όπως εμφανίζεται τώρα αν κατέβαινε σε ένα τουρνουά στην Ελλάδα, τελικό αμφιβάλλω αν θα έφτανε, χωρίς να φταίνε τα κορίτσια και χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορούν να βελτιωθούν...

  • Comment Link greendna Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 08:10 posted by greendna

    Στην εθνική δεν είναι οι Κότσι-Ζούπα αλλά αγωνίζονται στα διεθνή τουρνουά.Με όποια παίκτρια θέλει να παίξει η Αρβανίτη θα παίξει.Και επειδή δεν γνωρίζετε πολλά δεν υπάρχουν ομάδες στο μπιτς που να μην χάνουν σετ 21-13 και 21-10 πόσο μάλλον όταν δεν αγωνίζονται ούτε ένα μήνα. Η Νομικού έχει προβλήματα τραυματισμών αλλά είναι και μέλος της εθνικής γυναικών,η Κοκκινάκη μέλος της εθνικής κορασίδων και επειδή δεν ξέρετε τίποτα η Βίκυ χρειάζεται μία μπλοκέρ και η Μεθενίτη είναι αμυντικός.Σας αφήνω λοιπόν στην μιζέρια σας.

  • Comment Link alex1 Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 22:51 posted by alex1

    giati ώρες ώρες πιστεύω ότι όντως είσαι εγώ και έχω διαταραγμένη/διπολική προσωπικότητα και γράφω με δύο ονόματα...
    Αλλά μετά βλέπω την ώρα που γράφεις και σκέφτομαι "ΟΚ έλειπα εκείνη την ώρα, ουφ"

  • Comment Link em Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 21:48 posted by em

    Το ότι μπορει και η ίδια η Αρβανίτη να επέλεξε την παρτενέρ της δεν σας περνάει από το μυαλό ε; Και σιγά θα μου πείτε, τι να ξέρει και η Αρβανίτη...
    Είπαμε... σιγά μην στηρίζατε μια νέα προσπάθεια! Είναι πιο εύκολο να "κράζει" κανείς παρά να κάνει υπομονή.

  • Comment Link giati Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 20:27 posted by giati

    Μάλλον ο Σπύρος δεν συμπαθεί την Καραγκούνη και πολύ.