Εκτυπώστε τη σελίδα
18-04-2013 17:30

Αλλαγές στον κανονισμό του beach volley

Οι βασικότερες αλλαγές στον Κανονισμό του beach volley, όπως εγκρίθηκαν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ είναι οι ακόλουθες:

 

1.Επισημοποιήθηκε η λειτουργία και η υπόσταση συλλόγων στο άθλημα του beachvolley. Συγκεκριμένα στην επίσημη δραστηριότητα του αθλήματος που καταστατικά υπάγεται απευθείας στην ΕΟΠΕ, εντάσσονται πλέον και τα σωματεία / σύλλογοι που καλλιεργούν καταστατικά το άθλημα του beach volley, μετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις του και δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Εγκεκριμένου Κανονισμού beach volley της ΕΟΠΕ. 

2.Οριστικοποιήθηκε η διοικητική δομή του αθλήματος σε Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο και διευκρινίστηκε η σύνθεση και οι αρμοδιότητες του Εθνικού Συμβουλίου και των Επιτροπών beach volley.

3.Στο άρθρο που αναφέρεται στη διαδικασία έγκρισης διεξαγωγής ανεξάρτητων αγωνιστικών εκδηλώσεων beach volley, προστέθηκε παράγραφος σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση διεξαγωγής αγωνιστικής εκδήλωσης χωρίς την τήρηση της περιγραφόμενης στον Κανονισμό διαδικασίας, η ΕΟΠΕ διατηρεί το δικαίωμα αξίωσης αποζημίωσης από τον φορέα διοργάνωσης σε σχέση με τα νόμιμα δικαιώματα που απορρέουν από τον Κανονισμό του αθλήματος.

4.Οι πειθαρχικές κυρώσεις σε αθλητές που μετέχουν σε μη εγκεκριμένες αγωνιστικές εκδηλώσεις beach volley, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επεκτείνονται και στη δραστηριότητά τους στο βόλεϊ σάλας.
Ειδικά για τις διασυλλογικές διοργανώσεις, ο πειθαρχικός έλεγχος επεκτείνεται πέραν των αθλητών και στους προπονητές, συνοδούς, παράγοντες και άλλα μέλη αποστολής. 

8 σχόλια

  • Comment Link Beach Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 08:50 posted by Beach

    Ελπιζω να μην ειναι μονο λογια και ο Ρερας οπως ο Στουραιτης και να ειναι σωστος απεναντι σε αθλητες,διαιτητες κλπ διαφορετικα το βλεπω χλωμο να προχωρανε ομαλα τα τουρνουα!

  • Comment Link Μπιτσαδορος Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 17:33 posted by Μπιτσαδορος

    Λεφτα θα δωσετε σε αθλητες και διαιτητες???διαφορετικα βλεπω να παιζουνε μπιτς στα τουρνουα το δ.σ της ομοσπονδιας!!!

  • Comment Link Πέτρος Παπαδάκης Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 15:38 posted by Πέτρος Παπαδάκης

    Η ανάπτυξη από τα σωματεία είναι προφανώς απαραίτητη. Η απαγόρευση συμμετοχής σε ανεξάρτητες διοργανώσεις που αποσκοπεί; Έχει τη δυνατότητα η ομοσπονδία να καλύψει όλη τη χώρα με εγκρίσεις; Ποιος θα ελέγχει; Και ποιο το πρόβλημα δεοντολογίας αν ένας ερασιτέχνης αθλητής του βόλλευ συμμετάσχει σε μη εγκεκριμένη διοργάνωση; Θα ήθελα κάποια επιχειρήματα από την ΕΟΠΕ.

  • Comment Link alex1 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 15:16 posted by alex1

    Νταβατζιλίκι. Αυτή η λέξη τα λέει όλα...

  • Comment Link Καρπετόπουλος Ιωάννης Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 12:17 posted by Καρπετόπουλος Ιωάννης

    Πώ πω!!!!! Τι θα γίνουν τώρα οι "ιδιοκτήτες του αθλήματος , που είχαν την άποψη ότι το beach volley είναι μπύρες στην παραλία.
    Μπράβο στην ΕΟΠΕ που εστω και άτολμα επέβαλε ενέταξε το άθλημα στα σωματεία και επέβαλε την μη συμμετοχή αθλητών σε μη εγκεκριμένες διοργανώσεις.Οσο για αυτούς που ανησυχούν για τις ανεξάρτητες διοργανώσεις , δεν έχουν παρά να ζητούν την άδεια της ΕΟΠΕ