Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-04-2013 14:21

Ποθητάκης, Σταματέλος και Καράκου, Μουστάκη... μερικοί από τους νικητές στο Anima Club

Με εντυπωσιακά δεδομένα, όπως  49 ομάδες (16 γυναικών, 19 μεικτό και 14 ανδρών), 6 κατηγορίες τουρνουά, 14 ώρες συνεχόμενα  beach volley σε 3 γήπεδα, και περισσότερους από 75 αγώνες, ολοκληρώθηκε το  9ο Festival beach volley tournament που διοργάνωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Παύλος Μπελιγράτης την Κυριακή 7 Απριλίου στον αθλητικό πολυχώρο ANIMA club στη Σαρωνίδα.

Στον τελικό του OPEN ανδρών οι Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Γιώργος Σταματέλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Ηλία Χούτο.

Στον τελικό του AMATEUR training ανδρών οι Γιώργος Πανουργιάς και Πέτρος Δουμπιώτης με 2-0 σετ νίκησαν τους Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και Ραφαήλ Καστορίνη.

Στον τελικό των του OPEN γυναικών οι Πένυ Καράκου και Στέλλα Μουστάκη νίκησαν με 2-1 σετ τις Γιώτα Βλασερού και Δανάη Φιλιώτη.

Στον τελικό του AMATEUR training Μαλιωτάκη και Ασλάνογλου νίκησαν με 2-0 σετ τις Φραδέλλου και  Μεριανού.

Στον τελικό του OPEN Μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Σοφία Πάικου νίκησαν με 2-1 σετ τους Γιάννη Χαλκούση και Ελλη Αλβέρτη.

Στον τελικό του AMATEUR training Μεικτού οι Δημήτρης Κουρεμένος και Αλεξάνδρα Κορού νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Ζαμπιάκη και Νάντια Ζαμπιάκη.

Διοργανωτές, αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για το 10th Festival beach volley tournament τον Μάιο.