Εκτυπώστε τη σελίδα
01-07-2017 00:05

H Nαύπακτος μαθαίνει beach volley από το Ξυλόκαστρο

Στο Ξυλόκαστρο βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας Ιωάννης Σύψας και παρακολουθεί παρέα με τον Δήμαρχο της περιοχής Ηλία Ανδρικόπουλο τους αγώνες του 2ου τουρνουά Masters.


Ο κ. Σύψας όπως παραδέχτηκε ήρθε για να μάθει και να πάρει συμβουλές από πιο έμπειρους για τέτοιου είδους διοργανώσεις, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το 3ο Masters στη Ναύπακτο την επόμενη βδομάδα, ενώ ο κ. Ανδρικόπουλος τόνισε πως στόχος της περιοχής είναι να διοργανώσει Πανερωπαϊκές διοργανώσεις.

Ιωάννης Σύψας: «Ήρθαμε να μάθουμε»

Ήρθαμε στη μέκα του beach volley. Είναι τόσα πολλά χρόνια που γίνεται στο Ξυλόκαστρο η διοργάνωση και ήρθαμε για να μάθουμε και αυτό δεν είναι κακό. Είμαστε μαζί με τον Δήμαρχο ο οποίος μας υποδέχτηκε και μας είπε τι πρέπει να προσέξουμε. Είναι πρώτη διοργάνωση για μας, φιλοδοξούμε να το κρατήσουμε σαν γεγονός οπότε πρέπει να βάλουμε και εμείς τα δυνατά μας, οπότε οι συμβουλές από κάποιους πιο έμπειρους κρίνεται αναγκαία. Εϊναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, ευελπιστούμε και εμείς στο δικό μας τουρνουά να έχουμε sold out».

Ηλίας Ανδρικόπουλος: «Να διοργανώσουμε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα»

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος δήλωσε: «Σας καλωσορίζουμε στο όμορφο Ξυλόκαστρο. Εδώ είναι ο τόπος ο οποίος έχει γεννήσει και έχει υποστηρίξει το beach volley. Η προσπάθεια που γίνεται για να συνεχιστεί αυτή η παράδοση που υπάρχει από το 2000 για να διαδώσουμε το άθλημα της άμμου είναι μεγάλη. Στόχος είναι να αναπτύξουμε τον τοπικό τουρισμό και αθλητισμό έτσι ώστε να υπάρχουν παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα της άμμου και να αναδείξουμε τον αθλητισμό ως κυρίαρχο στόχο για να ασχολείται η νεολαία και να έχουν μία καλύτερη πορεία στη ζωή τους. Το Ξυλόκαστρο επομένως αγωνίζεται προς αυτή την κατεύθυνση και νομίζω πως είναι από τα ομορφότερα μέρη για αυτό το κομμάτι του αθλητισμού στην Ελλάδα. Θέλουμε να επεκταθούμε για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και εύχομαι το beach volley να πάει ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα».