Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-10-2016 11:04

Τσάντες και σχολικά είδη στα παιδιά από το Side-Out Club

Την Τετάρτη 26/10 οι εκπρόσωποι του Side-Out Club Αννα Σαλαπάτα ως υπεύθυνη επικοινωνίας και Νίκος Ανδριάς ως διοργανωτής του τουρνουά Beach Volley κοινωνικού σκοπού "Schoolies", παρέδωσαν στον υπεύθυνο του προγράμματος WELCOMΜΟN κ.Νίκο Χρυσόγελο τις πολλές τσάντες με σχολικά και αθλητικά είδη που συλλέχθηκαν την Κυριακή 23/10 κατά την διάρκεια του τουρνουά.
Το WELCOMΜΟN είναι ένα πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας και κοινωνικής ένταξης κυρίως μονογονεϊκών προσφυγικών οικογενειών και είναι απο τις δράσεις που υποστηρίζονται από τον Δήμο Αθηναίων. Οι τσάντες παραδόθηκαν στο κεντρικό κτήριο του προγράμματος στην Αθήνα, όπου φιλοξενείται ήδη μεγάλος αριθμός παιδιών σχολικής ηλικίας.

Μαζί παραδόθηκε και αθλητικό υλικό (φιλέ και μπάλες) προκειμένου να τοποθετηθούν σε αθλητικούς χώρους ανάλογων κοινωνικών δομών του Δήμου Αθηναίων.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος Κος Χρυσόγελος ευχαρίστησε το Side-Out Club καθως και τους αθλητές του beach volley και τους φίλους που συμετείχαν στην πρωτοβουλία αυτή, ενώ από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του κλαμπ υποσχέθηκαν πολλές ακόμη δράσεις για την υποστήριξη παρόμοιων κοινωνικών προγραμμάτων.