Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-07-2016 14:25

Μάθε μπιτς βόλεϊ στο Summer School του Side Out Club

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο SUMMER SCHOOL of BEACH VOLLEYBALL στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Side-Out Club στο Varkiza Resort-Yabanaki.

Το “SUMMER SCHOOL of BEACH VOLLEYBALL” είναι μια σχολή εκμάθησης του κορυφαίου καλοκαιρινού αθλήματος με τμήματα που θα διαρκέσουν από αρχές Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.


Η σχολή θα λειτουργεί υπό την διεύθυνση του προπονητή Σταμάτη Κυριαζόπουλου και συνεργατών του, και περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες εκμάθησης:

Mini I (10-11 ετών),
Mini II (12-13 ετών)
Προεφηβικό (14-15 ετών)
Εφηβικό (16-17 ετών)

Το πρόγραμμα της σχολής ειναι ως εξής:

Mini I & II - Δευτερα-Τρίτη-Πέμπτη 9.00-10.00 το πρωί

Προεφηβικό-Εφηβικό - Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 10.30-11.30 το πρωί.

Κάθε Σάββατο θα υπάρχει τουρνουά Τζούνιορ, ανοιχτής συμμετοχής.


Οι δραστηριότητες της σχολής περιλαμβάνουν: πρακτική εξάσκηση, session με θεωρία σε όλα τα εκπαιδευτικά αντικείμενα του αθλήματος αλλά και ειδικά session σε  παράλληλα αντικείμενα (κανονισμούς, διατροφή, μορφές διοργανώσεων κλπ) - θα υπάρχουν επίσης εβδομαδιαία τουρνουά με όμορφα δώρα και επιδείξεις τεχνικής από προσκεκλημένους άσους του αθλήματος.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο πρότυπο κέντρο Beachvolley του Side-Out Club που διαθέτει τέσσερα άρτια γήπεδα και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις.

Η αρχική εγγραφή είναι δωρεάν και το κόστος της σχολής είναι ανάλογα με τον αριθμό των εβδομαδιαίων προπονήσεων που επιθυμεί ο συμμετέχων.



Για πληροφορίες:

Υπεύθυνος προγράμματος: Σταμάτης Κυριαζόπουλος 6949193672 - FB Stamatis Kyriazopoulos

Side-Out Club: 210.9656532 /  / www.sideoutclub.gr