Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-05-2016 18:54

Με αγώνες υψηλού επιπέδου ξεκίνησε το καλοκαίρι στο Side Out Club

Δυναμικό ξεκίνημα στο Side Out Club για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν! Πολλές ομάδες, συναρπαστικό θέαμα, λίγο αέρα και καλοκαιρινός καιρός ήταν τα χαρακτηριστικά του Σαββατοκύριακου που πραγματοποιήθηκε το πρώτο μας τουρνουά δύο ταχυτήτων.
Το Σάββατο λάτρεις του αθλήματος που για πρώτη φορά έπαιρναν μέρος σε τουρνουά, πήραν μια γεύση από την αδρεναλίνη και τον ένταση που επικρατεί στους αγώνες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική διοργάνωση του Side Out Club.

Στην κατηγορία των γυναικών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Καραγιάννη Θεοδοσία/Καστορίνη Νατάσα που επικράτησαν των Κουλπαλίδη Νάνσυ/Μπρασά Σάρα με 2-0 σετ. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Παπουτσής Βαγγέλης/Ράπτης Δημήτρης άνευ αγώνος λόγω αποχώρησης της δεύτερης νικήτριας ομάδας των Μανιουδάκη Κωνσταντίνου/Αγγελόπουλου Γιώργου. Τέλος, στην κατηγορία μεικτού επικράτησαν οι Κωνσταντίνης Χρήστος/Λάβδα Ευανθία των Κορακιανίτη Ελισσάβετ/Τζανετουλάκο Γιώργο με 2-1 σετ.

Την Κυριακή με τις συμμετοχές αθλητών και αθλητριών προχωρημένου επιπέδου παρακολουθήσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον πολύ καλές μάχες με ανατροπές στο σκορ.

Οι Κουμβάκη Άννα/Θεοδωρακέα Μαρία αναδείχθηκαν νικήτριες στην κατηγορία των γυναικών που επικράτησαν με 2-1 σετ των Καράκου Πένυ/Καζάκου Ρίτσα. Στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν οι Καντιώτης Γιώργος/Σαγκινέτος Μανώλης που κέρδισαν στον τελικό τους Μεσσάλ Αλέξανδρο/Τοκάνη Γιάννη με 2-0 σετ. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με τον τελικό στην κατηγορία μεικτού όπου οι Μαμάης Γιάννης/Χρήστου Εύη επικράτησαν των Φωστιέρη Βαγγέλη/Τσακοπούλου Μαριγώ με 2-0 σετ.

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα της Bodytalk, της Lipton και κάρτες μέλους του Side Out Club.

Το καλοκαίρι ήρθε και μεις σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να αθληθούμε δίπλα στην θάλασσα στις εγκαταστάσεις μας στο Varkiza Resort!!