Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-04-2016 12:19

Σταμπέλος... εις διπλούν στο Amstel Radler

Το Amstel Radler BV Series Spring 2016 by Efi Sfyri αποτελεί το 6o ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που οργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club από τις 9-10 Απριλίου έως τις 4-5 Ιουνίου 2016 και περιλαμβάνει πέντε ανδρικά τουρνουά δύο κατηγοριών.


Το πρώτο ανδρικό τουρνουά Amstel Radler BV Series Spring 2016 by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Απριλίου με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 34 αθλητών, στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα του Vari Sports Club, ακολουθώντας το αγωνιστικό σύστημα του διπλού αποκλεισμού. Την πρώτη θέση στην κατηγορία ΑΑ' κατέκτησαν οι Γιάννης Σταμπέλος και Ηλίας Κλώνος με νίκη 2-1 (10-15, 15-11, 11-8), κόντρα στην εντυπωσιακή ομάδα των Μανόλη Σαγκινέτου και Γιάννη Περρή.

Στην κατηγορία Α, πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Γιάννης Σταμπέλος με συμπαίκτη το Γιώργο Μουλίνο.  Η αναμέτρηση με τους Γιώργο Κανατσούλη και Κώστα Σταμπουλή τους βρήκε νικητές με 2-0 σετ (15-10, 15-11). Σημαντική η συμμετοχή αλλά και η απόδοση των αθλητών της Ακαδημίας μας, που έλαβαν μέρος και στις δύο κατηγορίες και εντυπωσίασαν με την πρόοδο και την αγάπη τους για το άθλημα.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
« Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, πολλές συμμετοχές αλλά και ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Μοναδικά είναι τα έπαθλα που προσφέρει το Amstel Radler BV Series Spring 2016 by Efi Sfyri, μετά από συνεργασία με την ΕΟΠΕ ,παρέχοντας Wild Card στους νικητές, αλλά και σημαντικό χρηματικό έπαθλο στην κατηγορία ΑΑ».

Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από την "Amstel Radler".