Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-09-2015 13:15

Κατά μάνα...κατά κόρη

Εδώ και τρία χρόνια η 15χρονη Ράνια Φραγκιουδάκη παρακαλούσε τη μητέρα της, προπονήτρια του Πανχανιακού Αντιγόνη Μουτσάκη να παίξουν μαζί. Τελικά η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα στα σημερινά προκριματικά του «16ου Novasports Beach Volley Tournament», που φιλοξενείται το τριήμερο 4-6/9 στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Πέραν όμως της δικαίωσης της νεαρής ποδηλάτριας του «Τάλως» και μπασκετμπολίστριας του Ο.Α.Χ, το «γλυκό έδεσε» στην πρεμιέρα με το δίδυμο των αντιπάλων της. Σενάριο που θα «έστηνε» και ταινία στο Χόλιγουντ...

Η συνομήλικη της Ράνιας, Μαριάντα Πιπεράκη, αθλήτρια της μητέρας της, ενώ η παρτενέρ της, Αντιγόνη Σηφαλάκη, πρώην συμπαίκτρια στον Κένταυρο Χανίων με την περιφερειακή ομοσπονδιακή τεχνικό στην Κρήτη και συνονόματή της, Μουτσάκη!

Αν μάλιστα δεν απομακρύνονταν και η 3χρονη κορούλα της Σηφαλάκη, η κουκλίτσα Φαίδρα, που έκανε... ζέσταμα μαζί με την μητέρα της και δεν ξεκόλλαγε με... τίποτα, θα μιλάγαμε για καθαρά «οικογενειακή υπόθεση».

Για την ιστορία πάντως νικήτριες σε μία από τις πιο συγκλονιστικές αναμετρήσεις της ημέρας αναδείχθηκαν με 2-1 σετ οι Μουτσάκη/Φραγκιαδάκη, που αν και βρέθηκαν να χάνουν με 21-17, κατάφεραν μετά την ισοφάριση σε 1-1 σετ με 21-14 να φτάσουν στην ανατροπή με 16-14 στο τάι μπρέικ.

Μία «παλικαρίσια» πρόκριση στην κατηγορία Golden, που «σφραγίστηκε» με ένα... γλυκό φιλί μάνας και κόρης, υπό το βλέμμα των Σηφαλάκη/Πιπεράκη, που θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στην κατηγορία Silver Γυναικών.

novasports.gr

Σχετικά άρθρα