Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-08-2015 23:18

Τουρνουά με 38 ομάδες στο Αίγιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο τουρνουά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην παραλία της Άκολης Αιγίου. Το τουρνουά διεξήχθει σε τρεις κατηγορίες (αντρικό,γυναικέιο και μεικτό) με τη συμμετοχή 38 ομάδων.
Οι τελικοί του τουρνούα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Αυγούστου. Στο μεικτό, νικητές αναδείθχηκαν οι Μαντίσα Τσότα-Βασίλης Δημόπουλος που επικράτησαν στον πρώτο τελικό της ημέρας των Ζάχου Κατσωνόπουλου-Αγγελικής Γαλάνη με 2-1 σετ.Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Ανδρέας Αδαμόπουλος-Λέττα Βλάχου.

Στις γυναίκες οι Τσότα Μαντίσα-Βασιλοπούλου Έλενα επιβλήθηκαν των Ανναθαλία Καραγιαννίδη-Τζωρτζίνα Καιμάκη με 2-0 σετ. Στον τελευταίο τελικό της ημέρας για το αντρικό τουρνουά, οι Παράσχος Δημήτρης-Παπαχαραλαμπόπουλος Γιώργος κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας τους Αδαμόπουλο Ανδρέα-Παπασταθόπουλο Ανδρέα με 2-0 σετ. Tην τρίτη θέση κατέλαβαν οι Λαμπρόπουλος Παναγιώτης-Κατσωνόπουλος Ζάχος.

Την απονομή των μεταλλίων στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της ομάδας του Αιγιαλέων, κύριος Νίκος Ηλιόπουλος καθώς επίσης και η μασκότ των τελικών, η εντυπωσιακή Εύη ενώ ακολούθησε beach party με πολύ χορό από όλους του συμμετέχοντες

Αυτό που έμεινε από το τουρνουά ,εκτός από τα δυνατά παιχνίδια,ήταν η πολύ καλή διάθεση που υπήρχε από όλους τους δημιουργόντας έτσι ένα υγιές κλίμα που προήγαγε τον αθλητισμο και το beach volley .