Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-08-2015 11:59

Με 36 ομάδες το τουρνουά beach bolley στην παραλία του Κάτω Αλισσού

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley στην Παραλία του Κάτω Αλισσού, το οποίο διοργανώνει για τέταρτη χρονιά εφέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού σε συνεργασία με τα «Αστέρια» Αχαΐας.

Με 36 ομάδες γυναικών και ανδρών και συμμετοχές από Ναύπακτο μέχρι Πύργο και πάνω από 250 άτομα έγινε το τουρνουά στην πανέμορφη παραλία της περιοχής του Κάτω Αλισσού, το διήμερο 8 & 9 Αυγούστου θέτοντας πρωτιά ρεκορ σε συμμετοχές διοργανώσεων στις παραλίες τις περιοχής μας. Νικητές στην κατηγορία Γυναικών ήταν οι Κοντραφόυρη-Ζερδεβα, στην κατηγορία 3x3 οι Τσάμη-Καραχάλιος-Κωνσταντακόπουλος, και στην κατηγορία Ανδρών οι Λαζανάς-Παυλόπουλος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο του Πολιτιστικού παραλίας Κάτω Αλισσού και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπαρμπούνη, τους χορηγούς επικοινωνίας westcity.gr, dytikanea.gr, flashstar.gr, tempo24.gr, τους εθελοντές από το team των Αστεριών Παναγιώτη Έρδα, Μαρία Λάζαρη, Βασίλη Γκοτσούλια, Θεώνη Λιάκου, Στέλλα Τσιλιώνη, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Γιώργο Κωστόπουλο, Αντώνη Καρρίτσα καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν στην εξέλιξη των παιχνιδιών αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους αθλητές που από το πρωί του Σαββάτου δεν σταμάτησαν να δίνουν παλμό και ενέργεια στην παραλία του Κάτω Αλισσού. Η τελετή λήξης κορυφώθηκε με βεγγαλικά που έκαναν μέρα την παραλία Κάτω Αλισσού και με γλέντι που στήθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο προσφέροντας σουβλάκια και μπύρες στους συμμετέχοντες υπό τις μουσικές επιλογές του Dj Ερδα Παναγιώτη.

Χορηγοί Εκδήλωσης:
Τα ψητά του Ringo
Καύσιμα Πελοποννήσου Α.Ε.

Χορηγός Βραβείων
Π.Ν. Γουλιάμης Εργοστάσιο Υαλοπινάκων

Χορηγοί Δώρων
Ανθολόγιο- Cafe bistro
Zitgon κοσμήματα
Regalo είδη δώρων