Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2015 11:54

Μπελιγράτης: «Η ψυχοθεραπεία του μπιτς βόλεϊ»

Για πρώτη φορά από την ίδρυση των εγκαταστάσεων στην Σαρωνίδα, το 2008, το Anima Club αναλαμβάνει την διοργάνωση τουρνουά OPEN στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley 2015.
Ο πρώην πρωταθλητής beach volley, Παύλος Μπελιγράτης, ο οποίος είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του πολυχώρου στην Σαρωνίδα, που διαθέτει τρία γήπεδα beach volley, πέντε γήπεδα τένις και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8, καθώς επίσης παιδότοπο και πισίνα σε μια έκταση 2.500 τ.μ., μιλώντας στο volleyball.gr ανέφερε αρχικά: «Ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ για την στήριξη της. Ως παλιός αθλητής και πλέον ως ιδιοκτήτης του ANIMA BEACH ACADEMY, θα είμαστε δίπλα στην Ομοσπονδία και φυσικά ευελπιστούμε σε μια ευρύτερη συνεργασία. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Θανάση Ρέρρα για την στήριξη προς το πρόσωπό μου και εύχομαι του χρόνου να το επιστρέψουν και οι συνθήκες, ώστε να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα εδώ στην Σαρωνίδα. Είναι η πρώτη φορά, που διοργανώνεται στο Anima Club τουρνουά Open Beach volley και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τις προϋποθέσεις και στόχος μας είναι του χρόνου να κάνουμε στη Σαρωνίδα και ένα τουρνουά Masters».

Ο Παύλος Μπελιγράτης εν συνεχεία ανέφερε: «Το beach volley έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου και πιστεύω ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα μπορέσουμε να βγάλουμε και νέους αθλητές που θα αγωνίζονται όλο τον χρόνο στην άμμο. Το beach volley είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα και ιδιαίτερο, είναι ψυχοθεραπεία για τους αθλητές και μια διέξοδος από την δύσκολη καθημερινότητά μας. Έχοντας περάσει από κάθε πόστο πλέον, μπορώ να πω με σιγουριά πως πρόκειται για ένα άθλημα με συγκινήσεις και ιδιαιτερότητες και το πιο βασικό πρόκειται για ένα άθλημα όχι μόνο καλοκαιρινό, αλλά που παίζεται χειμώνα-καλοκαίρι».

Αναφερόμενος στις ακαδημίες που κοουτσάρει ANIMA BEACH ACADEMY by beligratis, σχολίασε: «Αυτήν την στιγμή πάνω από 50 ερασιτέχνες αθλητές και πάνω από 15 παιδιά έχουμε στις ακαδημίες μας και αυτό που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά είναι πως πρόκειται για ένα άθλημα που είναι δημιουργικό και ευχάριστο για την ψυχή και το σώμα του κάθε αθλητή. Για να ξεκινήσει ένα παιδί οποιοδήποτε άθλημα πρέπει να το δει σαν παιχνίδι και στο beach volley το παιδί νιώθει σα να πηγαίνει στην παραλία. Από εκεί και πέρα μαθαίνει τις δεξιότητες του αθλήματος, έχει ευγενή άμιλλα και προσφέρει πολλές συγκινήσεις».

«Κλείνοντας» ο Παύλος Μπελιγράτης, απευθυνόμενος στις ομάδες, που λάβουν μέρος στο τουρνουά σημείωσε: «Εύχομαι μια καλή πορεία σε όλους τους αθλητές, που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά. Θέλουμε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να απολαύσουμε ένα όμορφο τριήμερο βλέποντας ωραίους αγώνες.