Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-06-2015 16:46

Οι κληρώσεις του Μπακού

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων των Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μπακού 2015» έμαθαν οι Έλληνες εκπρόσωποι του Beach Volley Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης και Πηγιάννα Μεθενίτη / Πέννυ Καραγκούνη, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/06).
Οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης, οι οποίοι βρίσκονται στο Νο.14 του ταμπλό των ανδρών, τοποθετήθηκαν στον Γ’ Όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Λετονούς Σολόβεϊς / Σορόκινς (Νο.19) την Τετάρτη (17/06), τους Ουκρανούς Γκορντιέιεφ/ Ιεμέλιαντσικ (Νο.30) την Πέμπτη (18/06 Ελλάδας) και τους Ιταλούς Π. Ινγκρόσο / Μ. Ινγκρόσο (Νο.3) την Παρασκευή (19/06).

«Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες είναι ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς για εμάς και θέλουμε να βρεθούμε στα μετάλλια. Μπορεί να απουσιάζουν κάποιες πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, που βρίσκεται από χθες στο Μπακού, μαζί με το Νίκο Ζουπάνη.

Από την πλευρά τους οι Μεθενίτη / Καραγκούνη (Νο.13 του ταμπλό), οι οποίες βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν από την περασμένη Παρασκευή, κληρώθηκαν στον Δ’ Όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τις Φινλανδές Ερ. Νίστρομ / Εμ. Νίστρομ (Νο.20) αύριο το πρωί (Τρίτη 16/06), τις Ολλανδές Φαν Χέστελ / Φαν ντερ Φλιστ (Νο.4) το απόγευμα της ίδιας ημέρας και τις Βουλγάρες Μισόνοβα / Ανγκέλοβα (Νο.29) το πρωί της Τετάρτης (17/06).

Στους άνδρες συμμετέχουν 32 ομάδες και στις γυναίκες 31 ομάδες, χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο (20/06) στην κατηγορία των γυναικών και για την Κυριακή (21/06) στην κατηγορία των ανδρών.