Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2014 18:23

Συνέχεια στην επιτυχία για το Amstel Radler BV League by Efi Sfyri

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φθινοπωρινό Amstel Radler BV League by Efi Sfyri, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20/9-30/11 και αποτελεί μια νέα συνεργασία του VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri και της ΕΟΠΕ.
Το τουρνουά ήταν εντυπωσιακό στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, και οι λάτρεις του αθλήματος απέδειξαν πως το beach volley παρέα με την Amstel Radler είναι αγαπημένες συνήθειες όλο τον χρόνο.

Το Final Four του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Νοεμβρίου με πλήθος συμμετοχών θεατών στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα του VSC, ακολουθώντας το σύστημα διοργάνωσης των ομίλων σε 14 αγωνιστικές ημέρες.

Tην πρώτη θέση στο ανδρικό τουρνουά κατέκτησαν οι Φ. Κολόκας / Ικ. Μπαρμπετσέας ύστερα από ένα θεαματικό αγώνα με τους Β. Πολυμερόπουλο / Γ. Πήλιουρη, με σκορ 2-1 (21-13, 19-21, 15-11).

Το γυναικείο τουρνουά κατέκτησαν οι ∆. Φιλιώτη /Λ. Ντίνου με σκορ 2-0 (21-16, 21-17), κόντρα στις Κ. Ηλιακοπούλου/Β. Μπενάκη.

ΜVP αναδείχθηκαν ο Φίλιππος Κολόκας και η ∆ανάη Φιλιώτη σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας επίδειξης της εθνικής ομάδας Κότσι-Ζούπα, το Σάββατο 29/11 με συμπαίκτες τον μαχητικό δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη και τον αγαπημένο ηθοποιό Πάνο Βλάχο. Οι Κότσι-Μαρακάκης επικράτησαν με 2-1 σετ (18-16, 13-15,11-9) έναντι των Ζούπα-Βλάχου, σε έναν αγώνα όπου το πάθος για τη νίκη ξέφυγε από τα συμβατικά πλαίσια επίδειξης και έδωσε απίστευτο θέαμα.

Η Έφη Σφυρή, η οποία διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
«Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Μοναδική καινοτομία η δημιουργία του Πρωταθλήματος μέσα στο χειμώνα, δημιούργησε καινούργιο θεσμό στα δεδομένα του beach volley και μας δεσμεύει να οργανώσουμε άμεσα το Spring- Amstel Radler BV League.

Σημαντική η συμβολή της EOΠE, με την παροχή wild card, δίνει νέα κίνητρα στον ερασιτέχνη αθλητή και ανταμοιβή τους καλύτερους με ελεύθερη είσοδο στα Masters 2015. Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή του χειμερινού Πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από την Amstel Radler».