Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2014 13:18

Η πρωτάρα Χριστοδούλου και η... προπόνηση

Η εμπειρία αλλά και η τύχη των… πρωτάρηδων «μίλησαν» στην πρεμιέρα του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014, στο «Καράβι Sports Club», όπου την Παρασκευή 11 Ιουλίου «κλήρωσαν» στα προκριματικά του Σχοινιά, τα 5 πολύτιμα εισιτήρια του κυρίως ταμπλό.

To νεοσύστατο δίδυμο των Κούρδογλου/ Χριστοδούλου έκανε μία ακόμη πολύτιμη… προπόνηση κερδίζοντας με 2-0 (21-6, 21-12) σετ των τις Ε. Ντίνου/Δ. Φιλιώτη.

«Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε Μάστερς και μπορώ να πω ότι χαίρομαι πολύ γιατί με την… τύχης της πρωτάρας, πέτυχα με το καλημέρα την πρώτη μου νίκη» δήλωσε η ακραία του Μεσσαρά, Χρυσάνθη Χριστοδούλου, που δεν έκρυψε τον θαυμασμό της από τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις. «Ο χώρος πραγματικά είναι τρομερός, οι συνθήκες του τουρνουά είναι εντυπωσιακές και ειλικρινά αν προσθέσουμε και το χαμηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο για αρχή. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στο ταμπλό…» 

Από την πλευρά της Μάρθα Κούρδογλου, σχολίασε ότι ελλείψει παιχνιδιών, κυρίως λόγω απόστασης Αθήνας-Κρήτης, με τη νέα της συμπαίκτρια, το πρώτο παιχνίδι εξελίχθηκε σε μία καλή προπόνηση. «Δυστυχώς με την Χρυσάνθη δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε το χρόνο και τα χρήματα, όπως άλλες ομάδες να δουλέψουμε μαζί. Έτσι για εμάς το πρώτο παιχνίδι, ήταν μία καλή ευκαιρία να παίξουμε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί, καθώς μας περιμένει ένα δύσκολο ματς για το ταμπλό με τις ξεκούραστες Κοτέογλου/Βλάχου που πέρασαν bye» υποστήριξε η ακραία του ΓΣ Ηλιούπολης.