Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-07-2014 11:53

Εντυπωσιακό φινάλε στο Οπεν της Αίγινας

Ακόμη δύο ημέρες γεμάτες beach volley πέρασαν, με δυνατές φάσεις και προκρίσεις στον πόντο. Στο Aegina Open και στο γήπεδο της Αίγινας αναμετρήθηκαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες, κερδίζοντας το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού, που καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συνέρρεε να απολαύσει τις στιγμές.

Πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα του ελληνικού beach volley, ανάμεσά τους η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το ταίρι της Σοφοκλή Σοφοκλέους που έφτασαν έως τα ημιτελικά του μεικτού. Μεγάλοι νικητές οι Κωστακόπουλος- Μονιάκος στους άνδρες που αντιμετώπισαν τους Κλώνο- Μαύρο και στις γυναίκες οι Βλαχάκη- Κελεσίδου υπερίσχυσαν των Χαλεπάκη- Παυλοπούλου.

Οι αθλητές και οι συνοδοί τους δήλωσαν ευχαριστημένοι σε όλα τα επίπεδα της παραμονής τους στην Αίγινα. «Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα, και η διοργάνωση υπήρξε τέλεια, και κάναμε καλές παρέες εδώ συναντώντας πολλούς συναθλητές μας, αλλά και το νησί το απολαύσαμε, τις παραλίες όπου κάναμε μπάνια μετά τους αγώνες επίσης.» Η παραλία του Αγίου Βασιλείου χρησιμοποιήθηκε εφέτος σαν ένα δεύτερο γήπεδο, όπου έγιναν οι αγώνες των γυναικών και του μεικτού την Κυριακή, τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης του Open.

Φίλιππος Τζίτζης, πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας:
Ο κόσμος για ακόμη μία χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και η Αίγινα έπαιξε beach volley επί δύο πανέμορφες ημέρες, εδώ στο ανακαινισμένο και γεμάτο από κόσμο γήπεδο. Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία του Σαρωνικού, του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας και του Στάθη Νικολούζου, για όλο αυτό το υπέροχο θέαμα που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε και εφέτος.

Σάκης Σακκιώτης, δήμαρχος Αίγινας:
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες και του φετινού Aegina Cup Open. Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την αναβαθμισμένη συμμετοχή των αθλητών, σ’ ένα ανακαινισμένο γήπεδο με πάρα πολλούς θεατές. Είναι η τέταρτη χρονιά που το Beach Volley κερδίζει και πάλι την αγάπη των συμπολιτών μας, και γι’ αυτό θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα σ’ αυτούς που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό για την υποστήριξη του Aegina Cup Open. Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον ιθύνοντα νου, τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, τον Στάθη Νικολούζο και τους συνεργάτες του, και να ευχηθώ να δοθεί συνέχεια στην υποστήριξη του αθλήματος, που απ’ ότι φαίνεται, μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερους αθλητές.

Κώστας Δρόσος, πρόεδρος Α.Ο.Α. Σαρωνικός:
Για μια ακόμη φορά διοργανώθηκε ένα ακόμη σπουδαίο τουρνουά στο νησί μας. Το υψηλό επίπεδο των αγώνων, η μεγάλη συμμετοχή αθλητών και η άψογη διοργάνωση ενθουσίασαν τους πολυπληθείς φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες. Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά, δημόσια, τη ψυχή των αγώνων και τον εμπνευστή των τουρνουά Aegina Cup, αντιπρόεδρο της ομάδας μας κύριο Στάθη Νικολούζο. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο που κατασκευάστηκε από τον Α.Ο.Α. Σαρωνικό και παραχωρήθηκε από τον Δ.Α.Ο.Α. και το οποίο φέτος με τη βοήθεια του Άκτωρα και του Ηλία Κατσιβέλη, ανακαινίστηκε πλήρως και για πρώτη φορά λειτούργησε η νέα εξέδρα ιδιοκτησίας της ομάδας μας. Το Aegina Portal, βοήθησε με τη ζωντανή μετάδοση του τουρνουά στη διάδοση του αθλήματος του beach volley, και τον ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε τον δήμο Αίγινας, τον Δ.Α.Ο.Α., αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Η επιτυχημένη διοργάνωση θα πρέπει να προκαλέσει τη προσοχή όλων των κατοίκων του νησιού και να την αγκαλιάσουν, γιατί ουσιαστικά είναι η μόνη διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας. Ελπίζουμε του χρόνου, οι χορηγοί που φέτος μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε, να είναι περισσότεροι και να βοηθήσουν ώστε το Aegina Cup να αποτελέσει πόλο έλξης αθλητικού τουρισμού στο νησί μας.