Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-07-2014 15:23

Ρέρρας: «Διοργανώσεις με ποιότητα και ανταγωνισμό»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της ΕΟΠΕ ενόψει του πανελλήνιου σίρκουι. Το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θανάσης Ρέρρας, η εκπρόσωπος της Lipton, Δανάη Ρήγα, η Έφη Σφυρή εκ μέρους του Vari Sports Club και οι αθλητές Φερνάντο Μπιλλήρης και Πηγιάννα Μεθενίτη.
Ο κυριος Ρέρρας ευχαρίστησε τους χορηγούς του πανελλήνιου σιρκουί και ιδιαίτερα «την Lipton που θα άλλη μια χρονιά στηρίζει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Την Bodytalk που τείνει να γίνει ένας ιδιαίτερος σύμμαχος, που στηρίζει και τις διεθνείς διοργανώσεις και τις εθνικές ομάδες. Οι άνθρωποι της bodytalk έχουμε τη χαρά να μας στηρίζουν ιδιαίτερα και να είναι άνθρωποι του βόλεϊ, όπως και η μπάλα gala. Οι σύμμαχοι μας από τον ιατρικό χώρο ο Φιλοκτήτης το διαγνωστικό κέντρο και κέντρο θεραπείας και αποκατάστασης και το Mediterraneo, μια υπερσύγχρονη κλινική που συνεργάζεται και με διεθνείς πανεπιστημιακούς οίκους και είναι στην υπηρεσία των εθνικών ομάδων σαλας και μπιτς βόλεϊ. Το ισοτονικό i pro, την εταιρία Βίκος, και τέλος έναν καινούριο μας σύμμαχο, το Action 24 που μας βοηθά σε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο που είναι η μαζικοποίηση του αθλήματος. Θέλαμε να φέρουμε το μπιτς βόλεϊ στο σπίτι του κάθε Έλληνα. Δυστυχώς με τους περιορισμούς των συνδρομητικών καναλιών δεν μπορούσαμε να το πετύχουμε, τώρα πετυχαίνουμε έναν στόχο που έχουμε θέσει ως διοίκηση της ΕΟΠΕ εδώ και δύο χρόνια. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω τους συμμάχους μας ως συνδιοργανωτές οι οποίοι δεν έχουν επιλεγεί τυχαία, είναι άνθρωποι που έχουν επενδύσει πολύ σοβαρά στο μπιτς βόλεϊ,έχουν φτιάξει δικά τους γήπεδα. Ο Μπάμπης Μαναβής, ο κύριος Μανιάτης στο Καράβι, η κυρία Σφυρή για το Vari Sports Club, ο κύριος Ναουμίδης στη Βεγορίτιδα, το beach bar Mayo στην Αλεξανδρούπολη, και ο σύλλογος του Θησέα Πατρών και η κυρία Σκουφάκη η πρόεδρός του.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές, την Πεγιάννα Μεθενίτη και τον Φερνάντο Μπιλλήρη που εκτός από το αγωνιστικό τους ταλέντο  διακρίνονται για το ήθος. Επίσης τους διαιτητές που έχουν αψηφήσει τους όποιους ψιθύρους και συνεχίζουν να βοηθούν το άθλημα. Ιδιαίτερα τον Βασίλη Ράπτη, έναν ιδιαίτερα ευγενικό και αξιοσέβαστο άνθρωπο.

Δεν επιλέξαμε τυχαία τους προορισμούς. Η Βεγορίτιδα επελέγη γιατί η τοπική ένωση ΕΣΠΕΜ, ο κύριος Δημητριάδης και ο κύριος Ακριτίδης κάνουν ιδιαίτερη αναπτυξιακή δουλειά με πάνω από 20 τοπικά τουρνουά σε μικρές ηλικίες, για μία τόσο μικρή ένωση είναι ιδιαίτερα υψηλό του νούμερο.

Ο τελικός της Αλεξανδρούπολης που δεν είναι μόνο πατρίδα της σάλας αλλά και του μπιτς βόλεϊ . Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να τονίσουμε και στα μεγάλα αστικά κέντρα την ανάπτυξη.

Στην Πάτρα τα juniors γιατί θέλουμε να δείξουμε τη σημασία της Πελλοπονήσου η οποία έχει πάνω από 25 συλλόγους που ασχολούνται με το μπιτς.

Θα υπάρξουν κάποιες καινοτομίες, οι νικητές θα εντάσσονται στον εθνικό σχεδιασμό.Η νικητές του κάθε Master θα κερδίζουν συμμετοχή ή προπόνηση με τις εθνικές ομάδες. Θα υπάρξει  ένα καινούριο πρόγραμμα, το «γνώρισε το μπιτς βόλεϊ» το οποίο θα είναι συνέχεια ενός παλιού προγράμματος. Σε κάθε σταθμό θα υπάρχει κάποιος χρόνος, όπου δύο θα μαθαίνουν τους νέους κάτω των 12 και 14 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με το μπιτς βόλεϊ να έχουν μια πρώτη επαφή και γνωριμία. Προσανατολισμός μας είναι η ανάπτυξη και η μαζικοποίηση του αθλήματος.

 Οι ενώσεις με ιδιαίτερα δραστήριες αυτές την Κρήτης και της Μακεδονίας, την ένωση της Θεσσαλίας και την ένωση του Έβρου θα πραγματοποιήσουν περίπου 30 Regional

Επίσης υπάρχουν ήδη και 30 τουρνουά στην περιφέρεια τα οποία θα κάνουν οι περίπου 20 εθελοντές ομοσπονδιακοί προπονητές τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 50 αναπτυξιακά τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν πάνω από 120 καταγεγραμμένα γήπεδα μπιτς βόλεϊ σε όλη τη χώρα. Θα ήθελα να τονίσω ότι παρά τις παρεξηγήσεις η ομοσπονδία στηρίζει τα ανεξάρτητα τουρνουά. Γίνονται από πολλούς φορείς και συλλόγους. Το 90% είναι εγκεκριμένα από την ΕΟΠΕ. Κλείνοντας θέλω να πω ότι σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς η ΕΟΠΕ πραγματοποιεί διοργανώσεις με ποιότητα και ανταγωνισμό. Οι πόρτες της ΕΟΠΕ είναι ανοιχτές σε όλους, δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε τη μαζικότητα και στοχεύουμε στην ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στη χώρα μας».

 Η Brand Manager του Lipton iceTea κ. Δανάη Ρήγα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά συνεχίζουνε την συνεργασία μας με την ΕΟΠΕ και στηρίζουμε τα Πανελλήνια πρωταθλήματα μπιτς βόλεϊ. Το Lipton ice tea θα βρίσκεται δίπλα στους αθλητές για να τους δροσίζει και να τους τονώνει σε κάθε τους προσπάθεια. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία».