Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-09-2015 19:55

Κατσιγιάννης: «Περιμένουμε το πράσινο φως»

Την...πάσα της διοίκησης για να ξεκινήσει τις κινήσεις της περιμένει ο Θανάσης Κατσιγιάννης. Ο προπονητής της Λαμίας που βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, δήλωσε αρχικά πως στόχος είναι η παραμονή. 

«Σίγουρα είναι μία δύσκολη χρονιά , όπως βέβαια ήταν και η περσινή. Ευτυχώς καταφέραμε και μείναμε στην μεγάλη κατηγορία. Σαν ομάδα θα κοιτάξουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος της Λαμίας είναι η παραμονή.

Περιμένουμε το «πράσινο φως» από τη διοίκηση για να ξεκινήσουμε τις κινήσεις μας. Σιγά σιγά όλα θα πάνε καλά.

Για το Λιγκ Καπ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το Λιγκ Καπ μπορεί να είναι σε περίοδο προετοιμασίας για όλες τις ομάδες όπως και για εμάς. Ο Ηρακλής θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, παίζουμε και εκτός έδρας».

Φαβορί για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί αρκετά αυτή την περίοδο, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Η Κηφισιά πιστεύω θα είναι πολύ καλή ομάδα. Ο καλύτερος θα είναι ο πρωταθλητής».

Σήμερα ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό: «Προπονητής στην ομάδα μας θα είναι ο Θανάσης Κατσιγιάννης με βοηθό του τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο,προπονητικό δίδυμο που κατάγεται από τη Λαμία και οδήγησε πέρυσι επιτυχημένα την ομάδα μας για 11η συνεχόμενη χρονιά στη Volleyleague».

Σχετικά άρθρα