Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-04-2013 11:30

Καλωσόρισμα από Ασκληπιό και Καλαμπάκα

Οι προκριματικοί αγώνες της Β΄ και Γ΄ φάσης του  πρωταθλήματος κορασίδων έφτασαν προ των πυλών. Α.Σ. Άρης, Α.Σ. Ελπίς, Π.Ο. Μουδανιών, Ερμής Δράμας, Ε.Α. Λάρισας, Πιερικός Κατερίνης και Ηρακλής Ιωαννίνων «μαζεύτηκαν» στις πόλεις των Τρικάλων και Καλαμπάκας και οι «οικοδεσπότες» τους υποδέχθηκαν με ένα ζεστό καλωσόρισμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 27 με 30 Απριλίου, με φόντο τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Ο Α.Σ. Ασκληπιός και ο Α.Ο. Καλαμπάκας καλωσορίζουν στην πόλη των Τρικάλων και της Καλαμπάκας τις ομάδες κορασίδων όλων των συμμετεχόντων στα πλαίσια της διεξαγωγής των προκριματικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Όλο το προηγούμενο διάστημα πιστεύουμε ότι κάναμε (σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικάλων και το Δήμο Καλαμπάκας) ότι ήταν δυνατό για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων. 


Ευχόμαστε στις αθλήτριες, τους προπονητές, τους συνοδούς και όλους τους γονείς και φιλάθλους που θα βρίσκονται αυτές τις μέρες στις δυο πόλεις καλή διαμονή, να περάσουν ευχάριστα και να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου».


Σχετικά άρθρα