1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2013 10:37

Νταμπλούχος η Ανόρθωση

Η ASADO Aνόρθωσις κατέκτησε το Κύπελλο ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας γυναικών νικώντας στον 38οτελικό κυπέλλου τον Prestige Απόλλων με 3-0 σετ και πανηγύρισε το τρόπαιο για έκτη φορά στην ιστορία της ενώ συνάμα έκανα και το ντάμπλ.

Η νταμπλούχος Ανόρθωση κυριάρχησε πλήρως στον αγώνα σε σχέση με τον Απόλλωνα που ήταν απειλητικός μόνο στο δεύτερο σετ του τελικού. Πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού αναδείχθηκε η Τατιάνα Μουντρίσκαγια της Ανόρθωσης η οποία ήταν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Ομελτσένκο.

Στο πρώτο σετ η πρωταθλήτρια ASADO Ανόρθωσις ξεκίνησε πολύ καλά δημιούργησε διαφορά ασφαλείας και πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-18. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά με τον Prestige Απόλλωνα να ακολουθεί από κοντά στο σκορ την Ανόρθωση. Παρόλα αυτά η πρωταθλήτρια κατόρθωσε με το δεύτερο τεχνικό τάϊμ άουτ να έχει ξεφύγει 3 πόντους 916-13) και από το σημείο αυτό και μετά δεν άφησε τον Απόλλωνα να την πλησιάσει και το σετ κατέληξε στην Ανόρθωση με 25-20.
Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Γιαπάνη προσπάθησαν όσο μπορούσαν απέναντι στην Ανόρθωση αλλά οι παίκτριες του Ομελτσένκο ολοκλήρωσαν την κατάκτηση του σετ με ευκολία 25-16 και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του κυπέλλου.


Δηλώσεις έκανε η Τατιάνα Μουντρίσκαγια: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την κατάκτηση του κυπέλλου που για την ομάδα μου είναι τριπλή επιτυχία αφού αρχίσαμε την χρονιά με κατάκτηση του Σούπερ Καπ, πήραμε το πρωτάθλημα και τώρα το κύπελλο. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο. Θέλαμε να δείξουμε στον προπονητή μας ότι αξίζαμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που σε αυτό τον τελικό πήρα αυτή την διάκριση αλλά θέλω να πιστεύω ότι σε όλη τη σαιζόν βοήθησα και εγώ στο να αναδειχθεί η ομάδα μου πρωταθλήτρια και κυπελλούχος και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και  ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους».

Διακύμανση του σκορ:
1ο σετ:  8-3, 16-10, 21-13, 25-18
2ο σετ: 8-7, 16-13, 21-17, 25-20
3ο σετ: 8-5, 16-8, 21-16, 25-16


Ανόρθωσις (Μιχαήλ Ομελτσένκο): Βασιλείου, Ιωάννου, Μουντρίσκαγια, Λαβρούκ, Παύλου, Γκόρινα (λίμπερο) Αγγελοπούλου, Δαυϊδ (Κούτα)
Απόλλων (Γιάννης Γιαπάνης):  Τιμόχοβα, Ασκε, Κοβάτσεβα, Μανίταρου, Στογιάνοβα, Ζακχαίου (λίμπερο) Στεφάνου, Καραμανίδη (Λεωνίδου, Ηράκλη)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ