1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2024 22:42

Η Σέρβα Καταρίνα Γιόβιτς η νέα ακραία του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Παναθηναϊκός όπως στους άνδρες έτσι και στις γυναίκες δεν θα στηριχτεί σε σταρ όπως οι Ερνάντες, Κόβαρ, Καρκάθες, Άτκινσον και γι αυτό φτιάχνει ομάδα συνόλου.

 

 

Στις γυναίκες λοιπόν αντικαθιστά την Κουβανή με  Σέρβα, που δεν είναι της ίδιας λάμψης, αλλά ο Νέσιτς πιστεύει ότι θα ενταχθe;i στο σύνολο και ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από πέρυσι , αφού έμειναν και οι Μπελιά, Χατζηευστρατιάδου, Παπαφωτίου, Γκρόθες,Σαμαντάν  προστέθηκε η Βλαχάκη και περιμένουν απάντηση από την Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Η Σέρβα Κατερίνα Γιόβιτς θα είναι η αντικαταστάτρια την Κένια Καρκάσες στον Παναθηναϊκό.

Η ακραία από την Σερβία είναι 25 χρονών με ύψος 1.91 και είναι η εκλεκτή του Ντράγκαν Νέσιτς για παρτενέρ της Μάρετ Γκρότους στα άκρα του τριφυλλιού.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην ρουμάνικη Άλμπα. Ξεκίνησε την καριέρα της στην σέρβικη ΖΟΚ και έπαιξε στην Βολερό με προπονητή τον Λορέντσο Μιτσέλι και στην κορεατική Τζιμσέον πριν πάει στην Άλμπα.

Το 2017 αναδείχθηκε κορυφαία επιθετικός στο Κύπελλο Σερβίας. Έχει κατακτήσει νταμπλ στην Ελβετία, πρωτάθλημα στην Κορέα και Σούπερ Καπ στην Ρουμανία.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ