1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2023 20:16

Ιστορική νίκη του Ο.Φ.Η. στην πρεμιέρα της Α2 γυναικών, 3-1 την Ένωση Ιλίου

Με μέσο όρο ηλικίας 18 ετών και μια ομάδα στην συντριπτική της πλειοψηφία με κορίτσια απο την Κρήτη, η ομάδα του ΟΦΗ έδειξε με το καλημέρα, ότι ήρθε για να μείνει στην Α2 βόλεϊ.



Στο πρώτο της και ιστορικό παιχνίδι στην Α2 κατηγορία, κέρδισε την Ένωση Ιλίου με 3-1 σετ, βγάζοντας ψυχή, ενθουσιασμό και ταλέντο στο παρκέ.

Η νεανική ομάδα του Νίκου Προύφα, θα κάνει μεγάλες ζημιές σε όποιον υποτιμήσει το ταλέντο της 15χρονης Πρινιωτάκη, της 16χρονης Πιτσούλη, της 18χρονης Φανιουδάκη Ελ (λίμπερο), της 19χρονης Καλουτσάκη (πασαδόρος), της έμπειρης (25) Μαριάτου, αλλά και τις Αραμπατζή (19) και Βεργετάκη (19), Κοζωνάκη (18) που βοήθησαν σημαντικά στην πρώτη και ιστορική νίκη.Κοντά σε αυτές και η μικρότερη του ΟΦΗ, αλλά και στις βενιαμίν της κατηγορίας, η 14χρονη (!) Παπαδάκη, που ήρθε απο τον πάγκο και  με το αξιόπιστο σέρβις της, βρήκε ρόλο στο παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία.

Σε ένα παιχνίδι με τρομερές μεταπτώσεις απόδοσης και για τις δυο ομάδες, ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε με 13-6 στο πρώτο σετ, τελικά το έχασε με 21-25.Παρ' όλα αυτά, τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, δεν απογοητεύτηκαν.Στο δεύτερο σετ έκαναν το δικό τους come back και απο 16-20 βρέθηκαν να το κερδίζουν με 25-23, με το σερβίς της Κοζωνάκη και σημαντικούς πόντους απο Πρινιωτάκη, Καλουτσάκη και Πιτσούλη.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε και το τρίτο σετ με τον ΟΦΗ να μένει πίσω με 11-17, αλλά κάνει μια τρομερή ανατροπή και να το κερδίζει με 25-23, με ένα εξαιρετικό πλασέ της Μαριάτου στο σετ μπολ.Νωρίτερα  Αραμπατζή και Βεργετάκη, είχαν προσφέρει πολύτιμους πόντους, στην ανατροπή του ΟΦΗ.Στο τέταρτο σετ, ο ΟΦΗ βάδισε πιο σίγουρα στη νίκη.

Προηγήθηκε με 20-12 χτίζοντας ένα σημαντικό σερί με την 14χρονη (!) Παπαδάκη στο σερβίς και με αποφασιστικους πόντους απο τη Μαριάτου και την Βεργετάκη, που ήρθε απο τον πάγκο και βοήθησε σημαντικά πήρε το τρίτο σετ και το παιχνίδι.

Το φινάλε βρήκε όλο την ομάδα και το staff να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη, αλλά και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, που έζησε έντονα το παιχνίδι απο την εξέδρα,  να σπεύδει κοντά στα κορίτσια για να τους συγχαρεί."Είναι το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με μια πολύ δυνατή αθηναϊκή ομάδα, την οποία αντιμετωπίσαμε και πέρσι στα μπαράζ ανόδου. Είναι σημαντική νίκη, για να πιστέψουν τα κορίτσια ότι και στην Α2 μπορούν να είναι ανταγωνιστικές" ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας.Ενώ ο προπονητής της Ενωσης Ιλίου, Βασίλης Μανθάτης, ανέφερε ότι "το παιχνίδι κρίθηκε στον ενθουσιασμό των μικρών αθλητριών του ΟΦΗ, αλλά και στα πολλά εύκολα λάθη που κάναμε".

Διαιτητές: Τραχαλάκη Ελένη, Παπαδάκη Αναστασία. Σημειωτής: Αβραμοπούλου Γεωργία.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-23, 25-23, 25-18).

ΟΦΗ (Προύφας): Παπουλίδου, Αραμπατζή, Καλουτσάκη, Αντιφυλιώτη, Μαριάτου, Πρινιωτάκη, Βεργετάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Φανιουδάκη Νικ, Φανιουδάκη Ελ, Ματαλλιωτάκη.

Ενωση Ιλίου (Μανθάτης): Εικοσιπεντίδου, Καραγγιαννίδη, Φαλέγκα, Οικονομάκη, Παλυλίδου, Ανδριώτη, Πούλα, Σερέτη, Βασιλοπούλου, Ανυφαντή, Πανοπούλου, Βούρλα, Δημητροπούλου.

 

Δείτε όλο το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING.

 

ofareskoritsianikia2.jpgofarailionomada.jpgofarataimoutilion.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ