1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2016 10:33

Στιβαχτής: «Όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Κώστας Στιβαχτής μιλάει στο volleynews.gr για την μέχρι στιγμής προετοιμασία της Εθνικής και τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
«Νομίζω ότι η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μικροπροβλήματα πάντα υπάρχουν αλλά κύλησε καλά, θετικό ότι δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Θεωρητικά μπορούμε να πούμε ότι το Βέλγιο έχει ένα προβάδισμα, αλλά δεν μπορείς να το πεις για κανέναν και για τίποτα αν δεν το δείξεις στο γήπεδο. Μέχρι να γίνουν τα παιχνίδια, όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες, δεν υπάρχει κάποιος που να έχει προβάδισμα. Το τουρνουά στην Τουρκία ήταν κάτι θετικό για εμάς γιατί δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Είδαμε τι λάθη κάνουμε, τι κάνουμε σωστά και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Στην αρχή ποτέ οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αλλά πρέπει να είμαστε και στοχεύουμε για αυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ