1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2016 19:36

Κουμεντάκης: «Μην πέσουμε στην παγίδα να κοιτάμε μακριά»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μιλάει στο volleynews.gr για τον μεγάλο στόχο της Εθνικής που είναι η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχρισε φαβορί στα χαρτιά το Βέλγιο, ενώ τονίζει πως η Εθνική πρέπει να κοιτάει μόνο το επόμενο παιχνίδι.
«Αυτά τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κοιτάμε μακριά. Πρέπει να κοιτάς μόνο την επόμενη μέρα και πως θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, οι ευκαιρίες που σου δίνονται δεν είναι πολλές».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Όλες οι ομάδες πριν ξεκινήσει ένα τουρνουά κοιτάζουν την πρώτη θέση. Στα χαρτιά φαίνεται ότι το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα, η Ουκρανία είναι μία υπολογίσιμη δύναμη, ενώ δεν πρέπει να θεωρήσουμε την Μολδαβία ως κακή ομάδα. Δεν υπάρχει κακή Εθνική, οπότε όπως είπα και πριν βλέπουμε μόνο τον επόμενο αγώνα και αυτό που έχεις να κάνεις να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται».

Για τα φιλικά στη Τουρκία και τα χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία βγήκαν: «Τα φιλικά μας έκαναν πολύ καλό, χάσαμε 2 παιχνίδια, νικήσαμε το 1 αλλά πιστεύω μπορούσαμε να νικήσουμε και τα 3. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται για αυτό το σκοπό, να δεις τα λάθη σου και να είσαι έτοιμος στα επίσημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ